2-room flat Γλυφάδα, Terpsithea, Glyfada

GlyfadaΓλυφάδα
€ 220,000
3 rooms
92 m²
1 bathroom
Floor G
No Lift

Note

Listing updated on 06/17/2024
Description

reference: 1039010

Διαμέρισμα προς Πώληση στην Άνω Γλυφάδα.
Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα υπερυψωμένου ισογείου στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 92 τ.μ. και βρίσκεται σε οικόπεδο 565 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο, μία κουζίνα και ένα σαλόνι. Κατασκευάστηκε το 1966 και ανακαινίστηκε το 2007. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο και υπάρχει επίσης ηλιακός θερμοσίφωνας. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου, ενώ τα δάπεδα είναι με πλακάκια και το ενεργειακό πιστοποιητικό είναι κατηγορίας Ζ.
Η κατάστασή του είναι πολύ καλή και το διαμέρισμα είναι ιδιαίτερα περιποιημένο. Βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία, κοντά σε συγκοινωνίες, πάρκο, θάλασσα, παραλία, σχολείο, πλατεία, εκκλησία, παιδικό σταθμό, λαϊκή αγορά, super market και εμπορικό κέντρο. Προσφέρει θέα στο αστικό τοπίο και είναι κατάλληλο για επαγγελματική χρήση και βραχυχρόνια μίσθωση.
Επιπλέον, διαθέτει τα εξής χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: σίτες, τέντες, χωρίς κοινόχρηστα, δέντρα και βρίσκεται σε ήσυχη γειτονιά. Κωδικός Συνεργάτη: ΝΜ11.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την REMAX Homes, πιστοποιημένους κτηματομεσίτες από το ΕΛ.ΙΝ.Π (Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων), στο τηλέφωνο 210-9834265 ή μέσω email στο info@remaxhomes.gr. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.remaxhomes.gr.

Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
No
Surface
92 m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
No
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • External exposure
Expenses
price
€ 220,000
Energy efficiency

Energy consumption

Ζ

Additional options

Contact the advertiser