Duplex, new, 78 m², Chrisaki, Kallithea

Kallithea
€ 390,000
3 rooms
78 m²
3 bathrooms
Lift
Balcony
Listing updated on 07/02/2024
Description

reference: Α-137467

Πωλείται στην Καλλιθέα νεόδμητη μεζονέτα (κωδικός D1-E1) πολυτελούς κατασκευής, 4ου-5ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 78,08 τ.μ.
Η είσοδος γίνεται από τον 4ο όροφο στο πρώτο επίπεδο (D1), το οποίο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού-κουζίνας και ένα λουτρό. Στο δεύτερο επίπεδο (E1), στο οποίο υπάρχει πρόσβαση και μέσω εσωτερικής σκάλας, βρίσκονται δύο επιπλέον υπνοδωμάτια και ένα λουτρό. Και τα δύο επίπεδα της κατοικίας είναι διαμπερή, προσφέροντας άπλετο φυσικό φωτισμό και αερισμό, καθώς και πρόσβαση σε εξώστες προσόψεως και εσωτερικούς. Η μεζονέτα συνοδεύεται από στεγασμένη θέση στάθμευσης στο υπόγειο, με ηλεκτρικό ασανσέρ αυτοκινήτου, εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου και κοινόχρηστο κήπο.
Διαθέτει ενεργειακή κλάση Α+, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου με ατομικό λέβητα, ενδοδαπέδια θέρμανση, κλιματισμό και ζεστό νερό με ηλιακό θερμοσίφωνα (boiler) και αέριο. Οι ηλιακοί συλλέκτες είναι ποιότητας ενεργειακής κλάσης Α+. Τα θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα αλουμινίου με διπλά ενεργειακά κρύσταλλα και η εξωτερική θερμομόνωση πάχους 10 cm εξασφαλίζουν άριστη ενεργειακή απόδοση. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει σίτες, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, ηλεκτρικά ρολά και φωτοβολταϊκά με διανομή ενέργειας στους κοινόχρηστους χώρους (net metering).
Συμπληρωματικά, υπάρχει πρόβλεψη αναμονής για συναγερμό, σύστημα αυτοματισμού (Smart Home), προεγκατάσταση οπτικής ίνας, ηλεκτρικές τέντες, και τοποθέτησης jacuzzi. Η κατοικία είναι προσβάσιμη σε ΑΜΕΑ.
Αυτή η σύγχρονη κατοικία βρίσκεται σε ιδιαίτερα ήσυχη περιοχή, προσφέρει εύκολη πρόσβαση στη Λεωφόρο Συγγρού και άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες προς το κέντρο της Αθήνας, τον Πειραιά και την Αθηναϊκή Ριβιέρα και αποτελεί κατάλληλη επιλογή για όσους αναζητούν μια σύγχρονη, άνετη και υψηλής ποιότητας διαβίωση. βεράντα, διπλά τζάμια αλουμινίου, ενδοδαπέδια θέρμανση, ενεργειακή κλάση Α+, ηλιακός θερμοσίφωνας, κήπος, κλιματισμός, κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, όλα τα υλικά κατασκευής είναι αρίστης ποιότητας, όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα, πάρκινγκ, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση από άσφαλτο, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, σίτες, φωτεινό, βαμμένο πρόσφατα , επιτρέπονται κατοικίδια , ζώνη οικιστική, κατάσταση άριστη, κουφώματα αλουμινίου

► ALFAMESITIKI REAL ESTATE GROUP -

► Μέλος Συλλόγου Μεσιτών -

► Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακίνητο, το κτίριο ή την περιοχή καθώς και για την επίσκεψη του ακινήτου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα
- https://www.alfamesitiki.gr/pdetails?id=Α-137467

► Για ευκαιρίες σε παρόμοια ακίνητα και σε άλλες περιοχές επισκεφτείτε
τη σελίδα μας στο alfamesitiki.gr

► Τελευταία ενημέρωση 2/7/2024

► Ακολουθήστε μας στο Facebook
www.facebook.com/alfamesitiki.gr

! Σημείωση: Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου !

► Ζητάμε Ακίνητα για Ξένους και Έλληνες πελάτες της εταιρείας μας προς άμεση αγορά

► Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95800 52
Features
contract
Sale
type
Duplex
surface
78 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
4° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 390,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser