2-room flat Φρυνίχου, Varkiza, Vari - Varkiza

Vari - VarkizaΦρυνίχου
€ 420,000
3 rooms
131 m²
2 bathrooms
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 06/18/2024
Description

reference: 5-64


Η Connect Property προσφέρει προς πώληση ένα εξαιρετικό διαμέρισμα δύο επιπέδων συνολικής επιφάνειας 131 τ.μ. στην περιοχή Καμίνι της Βάρκιζας. Κατασκευασμένο το 1983, το διαμέρισμα διαθέτει ενεργειακή κλάση Γ και προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για άνετη διαμονή. Το ακίνητο περιλαμβάνει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, άνετο χώρο σαλονιού και κουζίνας σε ενιαία διαρρύθμιση, ένα πλήρες μπάνιο και ένα WC. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, εξασφαλίζοντας ζεστασιά κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ τα αλουμινίου συρόμενα κουφώματα και τα πατώματα από μάρμαρο και ξύλο προσδίδουν μία αίσθηση πολυτέλειας και άνεσης.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης εντοιχιζόμενες ντουλάπες και dressing room, τζάκι για τις κρύες νύχτες, κλιματισμό, συναγερμό, τέντες, σίτες, διπλά τζάμια, θυροτηλεόραση και νυχτερινό ρεύμα για πρόσθετη ασφάλεια και οικονομία. Η εσωτερική σκάλα επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στα δύο επίπεδα του διαμερίσματος, ενώ το ακίνητο προσφέρει απεριόριστη θέα στο βουνό και μεγάλη ανοιχτωσιά στους εσωτερικούς χώρους. Τα μπαλκόνια του διαμερίσματος, συνολικής επιφάνειας 2 τ.μ., προσφέρουν επιπλέον εξωτερικό χώρο για χαλάρωση.

Η τοποθεσία του ακινήτου είναι εξαιρετική, καθώς βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τη θάλασσα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στις παραλίες της Βάρκιζας. Η περιοχή Καμίνι είναι γνωστή για την ηρεμία και την όμορφη φύση της, καθιστώντας το διαμέρισμα ιδανικό για όσους αναζητούν μια ήρεμη και ποιοτική διαμονή κοντά στη θάλασσα. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ιδιωτικό χώρο στάθμευσης και αποθήκη 10 τ.μ., προσφέροντας επιπλέον πρακτικότητα και άνεση.

Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο στη Βάρκιζα!

Υπεύθυνος Ακινήτου: Νικόλας Σπανίδης

Επικοινωνήστε με την Connect Property για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο: +30 2102924962
Email: info@connectproperty.gr
Κωδικός Ακινήτου: #5-64


Για την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας και του Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν.4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86 Α.


Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
131 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift
total building floors
2 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 420,000
Energy efficiency
year of construction
1983
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser