3-room flat Παλαιά Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών, Vrachati, Vocha

VochaΠαλαιά Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών
€ 100,000
4 rooms
230 m²
1 bathroom
Floor G
Balcony
Listing updated on 06/18/2024
Description

reference: EK-6906103

Ημιτελές διαμέρισμα 130 τ.μ. στο Βραχάτι, επί της Παλαιάς Εθνικής Κορίνθου-Πατρών και στο όριο με το Μπολάτι και 3’ από την παραλία. Πρόκειται για το ανατολικό από τα δύο διαμερίσματα του υπερυψωμένου Ισογείου της διώροφης οικοδομής, σε οικόπεδο 690τμ και διαθέτει 1 θέση στάθμευσης.

Ο χώρος αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα και μπάνιο. Βρίσκεται στα τούβλα, με επίσης προεγκατάσταση ηλεκτρικών και υδραυλικών και μπορεί να ολοκληρωθεί με ελάχιστες γραφειοκρατικές διαδικασίες,
Το οικόπεδο συνορεύει βόρεια με άλλο μικρό κενό οικόπεδο που έχει πρόσοψη στην Π Εθνική και νότια με άλλο οικοδομήσιμο οικόπεδο ιδιοκτησίας μας (που μπορεί να πωληθεί συμπληρωματικά). Δυτικά είναι η πρόσοψη επί της οδού Υψηλάντου . Είναι άμεσα προσβάσιμο από την Παλαιά Εθνική Οδό, απέχει 1,7 χλμ από την παραλία Βραχατίου και 10 λεπτά από την Ολυμπία Οδό. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορούν να πωληθούν και άλλα διαμερίσματα επί του ακινήτου, καθώς και όμορα οικόπεδα, οικοδομήσιμα ή μη, στα νότια του οικοπέδου μας.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
230 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
Ground floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Balcony
Private garden
Expenses
price
€ 100,000
Energy efficiency
year of construction
1978
Energy Efficiency
Η
Additional options

Contact the advertiser

Private person