2-room flat Κέντρο Θεσσαλονίκης, Historic Center, Thessaloniki - Center

Thessaloniki - CenterΚέντρο Θεσσαλονίκης
€ 260,000
3 rooms
88 m²
1 bathroom
Floor 4
Lift
Balcony
Listing updated on 06/18/2024
Description

reference: 966640

Αντιγονιδών με Εγνατία, πωλείται εξαιρετικό διαμπερές διαμέρισμα με πολύ καλή θέα στην διασταύρωση των δύο δρόμων. Το διαμέρισμα είναι 88τ.μ. (75τ.μ. καθαρά) και βρίσκεται στον 4ο όροφο. Η οικοδομή στην οποία βρίσκεται, ξεκίνησε να χτίζεται το 1926 αλλά ο 4ος και οι πιο πάνω όροφοι προστέθηκαν το 1954. Αποτελείται από 2 υ/δ ευρύχωρα, ένα μεγάλο σαλόνι, χωριστή μεγάλη κουζίνα και ένα μπάνιο. Διαθέτει 2 μπαλκόνια επί της Αντιγονιδών και μικρή αποθηκούλα στο ένα υ/δ. Το διαμέρισμα έχει ανακαινιστεί πριν μερικά χρόνια και διαθέτει νέα κουφώματα, πλακάκια και λαμινέιτ στο δάπεδο, ατομικό φυσικό αέριο για θέρμανση, νέο έπιπλο κουζίνας και πόρτα ασφαλείας. Είναι ψηλοτάβανο και με εξαιρετική αρχιτεκτονική αισθητική. Βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης και είναι ιδανικό για ιδιοκατοίκηση αλλά και για εκμετάλλευση κάθε είδους.
Oikies Real Estate - Κατάστημα Πέτρου Συνδίκα, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310831182, email: sales.syndika@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
88 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
4° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
Balcony
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 260,000
condominium fees
€ 10/month
Energy efficiency
year of construction
1927
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser