Penthouse excellent condition, 66 m², Center, Argyroupoli

Argyroupoli
€ 275,000
3 rooms
66 m²
2 bathrooms
Floor 2
No Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 07/01/2024
Description

reference: EK-6917671

Σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της Αργυρούπολης βρίσκεται αυτό το εξαιρετικό, πολυτελώς ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα 2 επιπέδων, έτοιμο για άμεση χρήση.
Το ακίνητο είναι μοντέρνας αισθητικής και διακόσμησης, είναι πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο και αναπτύσσεται σε 2 ανεξάρτητα επίπεδα: στον 2ο όροφο, όπου βρίσκεται η κύρια κατοικήσιμη επιφάνεια και στον 3ο όροφο, όπου υπάρχει μια τεράστια ανεξάρτητη βεράντα 100τ.μ. με σκεπαστό barbeque και μεγάλη αποθήκη.

Ο χώρος κατοικίας αποτελείται από 1 ενιαίο χώρο σαλοτραπεζαρίας και 1 μεγάλη ανοιχτή κουζίνα, 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Στον 3ο όροφο βρίσκεται ένας μεγάλος ανοιχτός χώρος-βεράντα με ένα τεράστιο barbeque με σκέπαστρο και υπέροχη ανοιχτή θέα τριγύρω, ιδανικός για χαλάρωση και πάρτυ. Στο χώρο αυτό υπάρχει επίσης ένα μικρό WC και μία μεγάλη κλειστή αποθήκη.

Νοτιοανατολικού προσανατολισμού, διαμπερές, φωτεινό, ιδιαιτέρως ευάερο και δροσερό, το ακίνητο είναι προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια, με πλήρη ανακαίνιση που ολοκληρώθηκε μόλις, και είναι πλήρως εξοπλισμένο με συσκευές. Τα πατώματα είναι από πλακάκι και τα υπνοδωμάτια διαθέτουν δρύινα πατώματα και όμορφη ταπετσαρία. Το ακίνητο διαθέτει επίσης διπλά τζάμια, σίτες, τέντες, αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, αυτόματη σιδερένια τηλεχειριζόμενη πόρτα γκαράζ, 3 βεράντες, ηλιακό θερμοσίφωνα, κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αποθήκες και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Το ακίνητο απέχει μόλις 150 μέτρα από το σταθμό μετρό της Αργυρούπολης, 10χλμ από το κέντρο της Αθήνας και 28χλμ από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Πολύ κοντά υπάρχουν γήπεδα μπάσκετ, παιδότοποι, πάρκα, γυμναστήρια, καφετέριες κ.λπ. Απέναντι από τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην έξοδο του σταθμού του μετρό, βρίσκεται το έργο ανακαίνισης του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού, όπου βρίσκεται υπό κατασκευή το μεγαλύτερο έξυπνο και φιλικό προς το περιβάλλον παραθαλάσσιο πάρκο της Ευρώπης.

Λόγω της ετοιμότητας του, το ακίνητο, εκτός από ιδιωτική κατοικία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως επενδυτικό ακίνητο σε μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση, λόγω της εγγύτητας της Αργυρούπολης στις παραλίες των Νοτίων Προαστίων.

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πληροφορία!

Property-Io Luxury Real Estate – The South Suburbs Team
www.property-io.com
info@property-io.com
210.65.42.520 / 698.662.7076
Features
contract
Sale
type
Penthouse | Luxury property
surface
66 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
2° floor
total building floors
2 floors
Car parking
1 in garage/box
other features
Attic
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 275,000
Energy efficiency
year of construction
1995
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser