2-room flat Δωδεκανήσου, 152 35, Βριλήσσια, Center, Vrilissia

VrilissiaΔωδεκανήσου, 152 35, Βριλήσσια
€ 460,000
3 rooms
99 m²
2 bathrooms
Floor 1
Lift
Listing updated on 06/25/2024
Description

reference: 81958


Κωδικός ακινήτου: 81958 - Βριλήσσια Κέντρο ΠΩΛΕΙΤΑΙ υπέροχο διαμέρισμα στον 1ο όροφο, με εκπληκτική θέα σε ανοιχτό ορίζοντα. Με συνολική επιφάνεια 99 τ.μ., αποτελείται από 2 άνετα υπνοδωμάτια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα, ένα μοντέρνο μπάνιο και ένα WC. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 2024 και έχει ενεργειακή κλάση Α+, ενώ διαθέτει θέρμανση ενδοδαπέδια - φυσικού αερίου για μεγαλύτερη οικονομία στα έξοδα. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και τα πατώματα ξύλινα, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Η πόρτα ασφαλείας προσφέρει ασφάλεια και ηρεμία στους κατοίκους του διαμερίσματος.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ανελκυστήρα, για την άνετη και εύκολη μετακίνηση στον χώρο, καθώς και πάρκινγκ για την ασφαλή φύλαξη του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, διαθέτει αποθήκη για την ευκολία και την οργάνωση των αποθηκευτικών χώρων.

Η θέρμανση με τζάκι προσφέρει ζεστασιά και οικειότητα στον χώρο, ενώ η χρήση συστήματος συναγερμού και θυροτηλεόρασης προσφέρει ασφάλεια στους κατοίκους του διαμερίσματος. Τα διπλά τζάμια και ο ηλιακός θερμοσίφωνας εξασφαλίζουν την οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος είναι ιδανική, στο κέντρο της Βριλησσίων, με εύκολη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες και τη συγκοινωνιακή δικτύωση. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για οικογένειες και ζευγάρια που αναζητούν ένα υπέροχο και λειτουργικό διαμέρισμα σε μια ζωντανή και εύκολα προσβάσιμη περιοχή. Μην το χάσετε!
| UNION PROPERTIES +30 2108087844 - +30 6940579421, https://www.union-properties.gr/, email: north@union-properties.gr
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που μας προσκομίστηκαν.
| Η τοποθεσία του ακινήτου στον χάρτη είναι ενδεικτική.
| Όλοι οι παρευρισκόμενοι κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητο να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα και τον Α.Φ.Μ τους, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
99 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 460,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, floor heating, powered by methane
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser