2-room flat Αγία Παρασκευή, Nea Zoi, Agia Paraskevi

Agia ParaskeviΑγία Παρασκευή
€ 385,000
3 rooms
92 m²
2 bathrooms
Floor 4
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/10/2024
Description

reference: 1043665

Καταπληκτικό ΡΕΤΙΡΕ 4ου ορ. κατά αποκλειστικότητα από το γραφέιο μας, στην Αγία Παρασκευή - Νέα Ζωή με απεριόριστη θεα τον Υμηττό και την Πάρνηθα.
Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 92 τ.μ.. Αποτελείται από: 2 μεγάλα Υ/Δ, 1 μπάνιο, 1 wc, 1 κουζίνα με ανοιχτό παράθυρο /πάσο προς το σαλόνι, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με τις ηλεκτρικές συσκευές και πολύ ωραίο πάγκο από Corian σε γκρι χρώμα.
Το σαλόνι με το τζάκι στην μέση του Σαλονιού είναι πολύ φωτεινό και ευήλιο με πρόσβαση στο μεγάλο μπαλκόνι με την απεριόριστη θέα. προς τον Υμηττό και την Πάρνηθα. Τα μπάνιο και το Wc διαθέτουν παράθυρα για φυσικό αερισμό και σίτες, ενώ διαθέτει 1 θέσεις στάθμευσης (1 Υπόγειο) και υπόγεια αποθηκη 7τμ.
Το ακίνητο καθώς έχει κατοικηθεί μόνο από τους ιδιοκτήτες είναι πολύ προσεγμένο και καλα διατηρημένο. Οι κοινόχρηστοι χώροι είναι προσεγμένοι και όμορφοι.
Έχει κατασκευαστεί το 2008. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Φυσικό αέριο, ενώ επίσης διατίθεται Κλιματισμός, Ηλιακός, Boiler, Καλοριφέρ, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Υπο έκδοση και τα δάπεδα είναι: Πλακάκια, Ξύλο. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Μετρό, Συγκοινωνίες, Σχολείο, Κέντρο Πόλης, 800 Μέτρα από μετρό, έχει θέα Ανοιχτωσιά, Ανεμπόδιστη και έχει Νοτιοδυτικό προσανατολισμό. Το ακίνητο είναι Γωνιακό, Ρετιρέ, Φωτεινό, Πρόσβαση/Ράμπα για ΑΜΕΑ, Πανταχόθεν Ελεύθερο, Πολυτελές, είναι κατάλληλο για Επένδυση και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Σίτες, Ηλεκτρ. Συσκευές, Αποθήκη, Πόρτα Ασφαλείας, Θυροτηλεόραση, Συναγερμός, Αυτόματο Πότισμα, Γκαζόν, Δέντρα, Επιτρέπονται Κατοικίδια, Ησυχη γειτονιά, Ηλεκτρικά ρολά.
Τιμή: €385.000. Realblue, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983863400, email: info@realblue.gr, website: www.realblue.gr

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας καθώς και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή , βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Features
Type
Apartment | Luxury property
Contract
Sale
Floor
4
Lift
No
Surface
92 m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • Alarm system
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 385,000
Energy efficiency
  • Year of construction

    2008
  • Heating

    Independent, powered by methane
  • Energy certification

    Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser