Penthouse new, 96 m², Center, Nea Smyrni

Nea Smyrni
€ 460,000
4 rooms
96 m²
2 bathrooms
Floor 7
Lift
Balcony
Listing updated on 07/01/2024
Description

reference: Α-137535

Υπό Κατασκευή Οροφοδιαμέρισμα 96 τ.μ. 7ου ορόφου στην Νέα Σμύρνη
Διατίθεται προς πώληση υπό κατασκευή οροφοδιαμέρισμα 96,00 τ.μ., στον 7ο όροφο ενός πολυτελούς επταώροφου κτηρίου κατοικιών ενεργειακής κλάσης Β+ στη Νέα Σμύρνη.
Διαρρύθμιση χώρων
Το διαμέρισμα είναι προσόψεως, διαμπερές, ευάερο, ευήλιο, με ιδιαίτερη φωτεινότητα και νοτιοανατολικό προσανατολισμό. Περιλαμβάνει έναν ενιαίο χώρο καθιστικού-τραπεζαρίας-κουζίνας, τρία υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα master με ιδιωτικό λουτρό), ένα επιπλέον λουτρό, ένα μεγάλο εξώστη προσόψεως 20,66 τ.μ. με πρόσβαση από το καθιστικό και το υπνοδωμάτιο, έναν εξώστη 8,02 τ.μ. με πρόσβαση από τα άλλα δύο υπνοδωμάτια, μία θέση στάθμευσης υπογείου ή Pilotis και μία αποθήκη στο υπόγειο 5,5 τ.μ.
Χαρακτηριστικά κατοικίας
Τριφασικό ρεύμα, αυτόνομη θέρμανση φυσικού αερίου, προεγκατάσταση κλιματιστικών, προεγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα, ζεστό νερό από ατομικό λέβητα αερίου σε συνδυαστική λειτουργία με ηλιακό θερμοσίφωνα (διπλής ή τριπλής ενέργειας), θερμοπρόσοψη, ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου, σίτες, πόρτα ασφαλείας, προεγκατάσταση συναγερμού, δορυφορική κεραία τηλεόρασης, ενεργειακό τζάκι, δάπεδα: στα υπνοδωμάτια από ξύλο, στους υπόλοιπους χώρους από πλακάκι, εγκατάσταση φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου μία θέση στάθμευσης στο ισόγειο ή στο υπόγειο, μία αποθήκη στο υπόγειο, πρόσβαση για ΑΜΕΑ.
Τοποθεσία
Η κατοικία αυτή συνδυάζει τις σύγχρονες ανέσεις και την πολυτέλεια της κατασκευής, με την ηρεμία και την ποιότητα της διαβίωσης σε μια ήσυχη περιοχή, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για οικογένειες. βεράντα, βρίσκεται σε καλό σημείο της περιοχής, διπλά τζάμια αλουμινίου, δορυφορική κεραία, ενεργειακή κλάση Β+, ζώνη οικιστική, ηλιακός θερμοσίφωνας, θέα, κατάσταση υπό κατασκευή, κλιματισμός, κουζίνα ενιαία με το σαλόνι, κουφώματα αλουμινίου, όλα τα υλικά κατασκευής είναι αρίστης ποιότητας, όμορφο και λειτουργικό διαμέρισμα, πάρκινγκ, πόρτα ασφαλείας, πρόσβαση για ΑΜΕΑ, ρετιρέ, σίτες, συναγερμός, σωστή διαρρύθμιση, τύπος δαπέδων ξύλο και πλακάκια, φωτεινό, χώροι άνετοι και λειτουργικοί

► ALFAMESITIKI REAL ESTATE GROUP -

► Μέλος Συλλόγου Μεσιτών -

► Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ακίνητο, το κτίριο ή την περιοχή καθώς και για την επίσκεψη του ακινήτου μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα
- https://www.alfamesitiki.gr/pdetails?id=Α-137535

► Για ευκαιρίες σε παρόμοια ακίνητα και σε άλλες περιοχές επισκεφτείτε
τη σελίδα μας στο alfamesitiki.gr

► Τελευταία ενημέρωση 1/7/2024

► Ακολουθήστε μας στο Facebook
www.facebook.com/alfamesitiki.gr

! Σημείωση: Το σημείο στο χάρτη είναι ενδεικτικό και δεν καθορίζει την πραγματική διεύθυνση του ακινήτου !

► Ζητάμε Ακίνητα για Ξένους και Έλληνες πελάτες της εταιρείας μας προς άμεση αγορά

► Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 95800 52
Features
contract
Sale
type
Penthouse
surface
96 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
7° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
Balcony
TV system with satellite dish
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 460,000
Energy efficiency
year of construction
2023
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
B+
Additional options

Contact the advertiser