1/8

1-bedroom flat third floor, Center, Patra

Patra
€ 89,000
2 rooms
50 m²
1 bathroom
Floor 3
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 06/23/2024
Description

reference: 18216

Διατίθεται προς πώληση διαμέρισμα στον τρίτο όροφο στην περιοχή Υψηλών Αλωνιών της Πάτρας, με συνολική επιφάνεια 50 τετραγωνικά μέτρα.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, έναν ενιαίο χώρο που συνδυάζει σαλόνι και κουζίνα, και ένα μπάνιο. Η διάταξη του χώρου είναι λειτουργική και άνετη, ιδανική για ένα άτομο ή ζευγάρι. Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης ένα μπαλκόνι.

Η πολυκατοικία κατασκευάστηκε το 2010 και το διαμέρισμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Το κτίριο περιλαμβάνει πολλά μικρά διαμερίσματα, καθιστώντας το ιδανικό για φοιτητές ή άτομα που αναζητούν ένα ήσυχο και προσιτό μέρος διαμονής. Βρίσκεται κοντά στο κέντρο της Πάτρας, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Υψηλών Αλωνιών, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση σε διάφορες ανέσεις και υπηρεσίες.

Το συγκεκριμένο ακίνητο είναι κατάλληλο τόσο για φοιτητική αγορά όσο και για επένδυση, προσφέροντας μια πιο οικονομική λύση σε σύγκριση με τα διαμερίσματα του κέντρου της πόλης. Η εξαιρετική κατάσταση του διαμερίσματος και η ήσυχη τοποθεσία του το καθιστούν μια ελκυστική επιλογή για όσους αναζητούν άνεση και λειτουργικότητα σε προσιτή τιμή.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8677
☎️ 210 6812500
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
3
Lift
Yes
Surface
50 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Central, powered by gas oil
Other features
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 89,000
Price per m²
1,780 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

Δ

Discover every corner of the property
+5 photos
Additional options

Contact the advertiser