Single family villa Μουρί, Kavros, Georgioupoli

GeorgioupoliΜουρί
€ 1,200/month
5 rooms
160 m²
3+ bathrooms
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/21/2024
Description

reference: EK-6928239

Μέρος ενός κτιρίου που αποτελείται από δύο κατοικίες και βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 550 τ.μ., αυτή η μεζονέτα προσφέρει άνετους εξωτερικούς χώρους και μια κοινόχρηστη πισίνα 32 τ.μ. Το παλιό πέτρινο κτίριο έχει ανακαινιστεί όμορφα και είναι πλήρως επιπλωμένο, με ανεξάρτητη κεντρική θέρμανση με καλοριφέρ και λέβητα πετρελαίου, ηλιακούς συλλέκτες, κλιματιστικά σε όλα τα δωμάτια, αλουμινένιες πόρτες και παράθυρα με σίτες, και σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η αυλή μπροστά περιλαμβάνει μια ευρύχωρη πισίνα και μια μεγάλη βεράντα, ιδανική για να απολαύσετε τον καλοκαιρινό ήλιο ή να χαλαρώσετε στη σκεπαστή βεράντα στην είσοδο. Στο εσωτερικό, το ισόγειο περιλαμβάνει κουζίνα, καθιστικό και μπάνιο με πλυντήριο-στεγνωτήριο. Μια εσωτερική σκάλα οδηγεί στον κεντρικό όροφο, σχεδιασμένο ως ένα μεγάλο υπνοδωμάτιο με μπαλκόνια σε τρεις πλευρές και σκεπαστή βεράντα με εντυπωσιακή θέα στη λίμνη Κουρνά. Ο τελευταίος όροφος, προσβάσιμος από την κεντρική σκάλα, διαθέτει έναν άνετο χώρο πρωινού με μπαλκόνι που βλέπει στη θάλασσα. Αυτός ο όροφος έχει ζεστά δάπεδα από δρυ και περιλαμβάνει κύριο μπάνιο με ντους και τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων το ένα έχει ιδιωτικό μπάνιο.

Το ακίνητο έχει ανακαινιστεί και επιπλωθεί με προσοχή, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για μακροχρόνια διαμονή. Βρίσκεται μόλις 500 μέτρα από τη λίμνη Κουρνά, προσφέροντας πρόσβαση σε παραλία για καλοκαιρινό κολύμπι και όμορφα μονοπάτια πεζοπορίας. Οι κοντινές ταβέρνες προσφέρουν παραδοσιακή κουζίνα. Η καταπράσινη περιοχή είναι ιδανική για τους λάτρεις της φύσης. Η παραλία του Καβρού βρίσκεται μόλις 5 έως 10 λεπτά με το αυτοκίνητο, προσφέροντας τόσο πολυσύχναστα beach bars όσο και ήσυχα σημεία. Η γραφική παραθαλάσσια πόλη της Γεωργιούπολης, με ποικιλία καταστημάτων και υπηρεσιών, είναι μόλις 10 λεπτά οδήγησης. Οι πόλεις των Χανίων και του Ρεθύμνου απέχουν 45 και 25 λεπτά οδήγησης, αντίστοιχα.

Η μεζονέτα είναι διαθέσιμη από την 1η Αυγούστου μέχρι τις 30 Ιουνίου, με μηνιαίο ενοίκιο €1200. Μπορούν επίσης να κανονιστούν εναλλακτικές χρονικές περίοδοι, με ελάχιστη διαμονή ενός μήνα και διαφορετική τιμή κατόπιν συνεννόησης.
Features
contract
Rent
type
Single family villa | Luxury property
surface
160 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3+ bathrooms
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Balcony
Pool
Furnished
Private garden
Expenses
price
€ 1,200/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
condition
Excellent / Refurbished
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser

Private person