3-room flat excellent condition, second floor, Kaminia, Kaminia - Palaia Kokkinia

Kaminia - Palaia Kokkinia
€ 190,000
4 rooms
87 m²
1 bathroom
Floor 2
Lift
Balcony
Listing updated on 07/02/2024
Description

reference: 18220

Πωλείται διαμέρισμα 87 τ.μ. στον Πειραιά, στην περιοχή Καμίνια, κατασκευής 2011, αλλά πρωτοκατοικήθηκε το 2019. Το διαμέρισμα είναι σε άριστη κατάσταση, βρίσκεται στον 2ο όροφο και αποτελείται από μια open plan κουζίνα συνδυασμένη με ένα άνετο σαλόνι, 3 υπνοδωμάτια και 1 μπάνιο. Διαθέτει μια ευρύχωρη βεράντα με τέντες, ιδανική για χαλάρωση.
Τα παράθυρα έχουν διπλά τζάμια αλουμινίου, σίτες και ηλεκτρικά πατζούρια στο σαλόνι. Το διαμέρισμα διαθέτει θυροτηλεόραση και πόρτα ασφαλείας, τόσο στην είσοδο του διαμερίσματος όσο και στην είσοδο της πολυκατοικίας. Το πάτωμα σε όλους τους χώρους είναι πλακάκι, προσφέροντας εύκολη συντήρηση και κομψότητα.
Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, ενώ υπάρχει και boiler για ζεστό νερό. Στην πιλοτή της πολυκατοικίας, διατίθεται μια μεγάλη θέση parking που μπορεί να φιλοξενήσει δύο αυτοκίνητα, προσφέροντας άνεση και ασφάλεια.
Το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε στάσεις λεωφορείων, μόλις 5 λεπτά από το λιμάνι του Πειραιά και 15 λεπτά με τα πόδια από το μετρό του Πειραιά, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αναζητούν εύκολη πρόσβαση στις μετακινήσεις. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο και άνετο σπίτι σε μια ζωντανή περιοχή του Πειραιά.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8684
☎️ 210 6812500
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
87 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
2° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in garage/box
other features
Security door
Balcony
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 190,000
Energy efficiency
year of construction
2011
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Ε
Additional options

Contact the advertiser