2-room flat Νεάπολη, Center, Neapoli

NeapoliΝεάπολη
€ 149,000
3 rooms
97 m²
1 bathroom
Floor 3
No Lift
Listing updated on 06/21/2024
Description

reference: 1042775

ΝΕΑΠΟΛΗ διαμέρισμα προς πώληση. Βρίσκεται στον τρίτο όροφο χωρίς ασανσέρ. Αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, άνετη σαλοκουζίνα με τζάκι και ένα μπάνιο. Είναι διαμπερές, προσόψεως και βλέπει λίγη θάλασσα πλαγίως. Πλήρως ανακαινισμένο, θέρμανση με ατομικό καυστήρα φυσικού αερίου. Διαθέτει τέντες και σίτες. Επίσης μεγάλη αποθήκη στην ταράτσα. Κατάλληλο για ιδιοκατοίκηση και για επένδυση. Κοντά σε αγορά, στάσεις και έξοδο για τον περιφερειακό.

Oikies Real Estate - Κατάστημα Κέντρου, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310224454, email: sales.center@oikies.net, website: https://oikies.net--Περισσότερα ενημερωμένα ακίνητα για να βρείτε το δικό σας.
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Όλες οι πληροφορίες βασίζονται σε πληροφορίες που έχει προσκομίσει ο εντολέας. Η εταιρεία και οι συνεργάτες λειτουργούν στα πλαίσια εσωτερικού κανονισμού πιστοποιώντας την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σύμφωνα με τον νόμο περί μεσιτείας της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Μέλος Σ.Μ.Α.Σ.Θ. - Ο.Μ.Α.Σ.Ε. Για την υπόδειξη ακινήτου είναι υποχρεωτική η ταυτοποίηση με την επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.
Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
97 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 149,000
condominium fees
€ 15/month
Energy efficiency
year of construction
1971
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser