4-room flat excellent condition, first floor, Fokionos Negri, Kipseli

Kipseli
€ 980,000
5 rooms
352 m²
3 bathrooms
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 06/23/2024
Description

reference: 1297049

Στο κέντρο της Αθήνας, στην Κυψέλη, διατίθεται προς πώληση αριστοκρατικό διαμέρισμα που ακολουθεί τις αρχιτεκτονικές γραμμές του 1930 και υπενθυμίζει ότι τέτοιες κατοικίες, όπως και τα νεοκλασικά κτίρια, σηματοδοτούσαν για δεκαετίες την αισθητική της Αθήνας
Η κατοικία εκτείνεται σε 350 τ.μ και το γεγονός ότι βρίσκεται στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας επιτρέπει άμεση οπτική πρόσβαση στον πανέμορφο πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη.

Πρόκειται για ένα ακίνητο ιδιαίτερου χαρακτήρα, σχεδιασμένο από διάσημους αρχιτέκτονες. Αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια, με δυνατότητα για πέμπτο, 2 μπάνια και ένα w/c. Διατίθεται πλήρως επιπλωμένο, εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, με ανεξάρτητο διαμέρισμα 40τ.μ στο ισόγειο, 2 αποθήκες, και κλειστό πάρκινγκ.

Είναι ψηλοτάβανο, με αριστοτεχνικά κατασκευασμένα πατώματα και φιλοτεχνημένες οροφές προβάλλοντας τη γοητεία και τη λάμψη μιας άλλης εποχής. Το διαφορετικό χρώμα σε κάθε δωμάτιο δημιουργεί έντονες εναλλαγές εικόνων, ενώ τα ψηφιδωτά, οι λεπτομέρειες στα μωσαϊκά και το παρκέ, τα μεγάλα παράθυρα που επιτρέπουν στο φως να λούζει τους χώρους αλλά και οι μεγάλοι διάδρομοι, από αυτούς που δε συναντάμε πια στα σύγχρονα σπίτια, που ενώνουν τις πέντε κρεβατοκάμαρες δημιουργούν ένα νοσταλγικό σκηνικό όπου πρωταγωνιστούν η άνεση, η πολυτέλεια και το καλό γούστο.

Βρίσκεται στην περιοχή της Φωκίωνος Νέγρη, μια αστική όαση πάνω από την πολύβουη λεωφόρο Πατησίων που αποτελούσε ανέκαθεν μία από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές στο κέντρο της Αθήνας.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
352 m²
rooms
5 (4 bedrooms, 1 other), 3 bathrooms
floor
1° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Balcony
Expenses
price
€ 980,000
Energy efficiency
year of construction
1930
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Ζ
Additional options

Contact the advertiser