3-room flat Πρωτόπουλου 7, Center, Larisa

LarisaΠρωτόπουλου 7
€ 215,000
3 rooms
135 m²
2 bathrooms
Floor 3
Lift
Balcony
Listing updated on 06/26/2024
Description

reference: 1-179

Κωδικός ακινήτου: 1-179 - Λάρισα Ιπποκράτους ΑΓ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο διαμέρισμα στον 3 ο όροφο συνολικής επιφάνειας 135 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, σαλοκουζίνα, μπάνιο και WC. Είναι κατασκευασμένο το 2024 με ενεργειακή κλάση Α και διαθέτει θέρμανση ατομική - φυσικό αέριο, απεριόριστη θέα, κουφώματα συνθετικά, πατώματα από πλακάκι, πόρτα θωρακισμένη, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, ανελκυστήρα, πρόσβαση ΑΜΕΑ, πάρκινγκ, αποθήκη 31 τ.μ., κήπο, σίτες, διπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, ανοιχτωσιά, μπαλκόνια 36 τ.μ. - Τιμή: 215.000 €
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΤΙΡΙΑ – ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ. ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητο άνετο οροφοδιαμέρισμα 135 τ.μ. μεικτά και 113τ.μ καθαρά, στην περιοχή του Αγ. Χαραλάμπους, 1ου ορόφου, σε τριώροφη οικοδομή λίγων ιδιοκτησιών.

Είναι ένα σπίτι μοντέρνας αισθητικής και υψηλής ποιότητας κατασκευής, φωτεινό, διαμπερές με μεγάλα ανοίγματα και βεράντες. Διαθέτει άνετο καθιστικό με προεγκατάσταση για τζάκι, μεγάλο χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα open plan με εντοιχισμένες συσκευές και δική της βεράντα, 3 μεγάλα υ/δ και δυο άνετα μπάνια. Η εκμετάλλευση του χώρου είναι υποδειγματική και στο διαμέρισμα μπορεί να κατασκευαστεί εναλλακτικά εσωτερική αποθήκη ή/και βεστιάριο και εσωτερικό μπάνιο στο master bedroom, ανάλογα με την προτίμηση του νέου ιδιοκτήτη. Διαθέτει ότι απαιτεί μια σύγχρονη κατοικία όπως μεταξύ άλλων ατομικό λέβητα φυσικού αερίου, ενεργειακά κουφώματα με υαλοπίνακες 4 εποχών και σίτες, πόρτα ασφαλείας, έγχρωμη θυροτηλεόραση με μεγάλη οθόνη, ηλιακός θερμοσίφωνας, τριφασικό ρεύμα, προεγκατάσταση κλιματιστικών και προεγκατάσταση συναγερμού. Ολόκληρο το κτίριο περιβάλλεται από θερμοπρόσοψη 10εκ και επιπρόσθετα οι εξωτερικές τοιχοποιίες θα κατασκευαστούν με θερμομονωτικά, ηχομονωτικά και πυράντοχα τούβλα πάχους 25 εκ..Επίσης θα γίνει και μόνωση οροφής πυλωτής 15εκ. Η θεμελίωση της οικοδομής θα γίνει με γενική κοιτόστρωση (ραντιέ).

Έχει θέση πάρκινγκ πυλωτής και αποθήκη 31,00 τ.μ. στο υπόγειο.

Το εξωτερικό της οικοδομής εντυπωσιάζει σχεδιαστικά. Στους κοινόχρηστους χώρους περιλαμβάνονται άνετος ανελκυστήρας με αυτόματες πόρτες και με στάση και στο υπόγειο, πολυτελή είσοδος, αυτόματες πόρτες γκαράζ και έξυπνος design φωτισμός που προσφέρει ασφάλεια, οικονομία και αισθητική στον περιβάλλον χώρο.

Βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά, με πάρκο και σχολεία ενώ παράλληλα είναι κοντά στο κέντρο της πόλης με εύκολη πρόσβαση στην περιφερειακή της Λαγού και στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Χωρίς μεσιτική αμοιβή απο τον αγοραστή.

Features
contract
Sale
type
Apartment | Luxury property
surface
135 m²
rooms
3 bedrooms, 2 bathrooms
floor
3° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Balcony
Shared garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 215,000
Energy efficiency
year of construction
2024
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser