Duplex, new, 162 m², Stavrakia, Heraclion Cretes

Heraclion Cretes
€ 390,000
4 rooms
162 m²
2 bathrooms
No Lift
Balcony
Listing updated on 06/27/2024
Description

reference: 18250

Πωλείται υπό κατασκευή μεζονέτα με υπόγειο και πισίνα σε οικόπεδο εμβαδού 1.500 τ.μ, που βρίσκεται στον ασφαλτοστρωμένο Δημοτικό δρόμο ΠΑ.Γ.Ν.Η.-Σταυράκια.

Στον πρώτο όροφο, με εμβαδόν 57 τ.μ, υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο.

Στο ισόγειο, με εμβαδόν 48 τ.μ, υπάρχει κουζίνα, σαλόνι, τραπεζαρία, ένα μπάνιο και βεράντα 20 τ.μ με απεριόριστη θέα σε θάλασσα και βουνό.

Το υπόγειο έχει εμβαδόν 57 τ.μ.

Στον εξωτερικό χώρο θα κατασκευαστεί πισίνα 26 τ.μ και καλυπτόμενη θέση στάθμευσης 32 τ.μ με εγκατάσταση για φόρτιση ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου.

Η ενεργειακή κλάση της μεζονέτας είναι Α+ (κτίριο με σχεδόν μηδενική κατανάλωση ενέργειας) και θα τοποθετηθούν φωτοβολταϊκά πάνελ στο δώμα.

Η μεζονέτα θα διαθέτει εξαιρετική θερμομόνωση και υγρομόνωση όλων των εξωτερικών επιφανειών με αρχιτεκτονικά υλικά άριστης ποιότητας και αισθητικής.

Στον εξωτερικό χώρο θα υπάρχουν πέτρινες επενδύσεις σε μεμονωμένους εξωτερικούς τοίχους και υψηλής ποιότητας και αισθητικής επιλογές επιφανειών σε κουζίνες και ντουλάπες.

Θα χρησιμοποιηθούν ακόμα θερμομονωτικά κουφώματα υψηλής ποιότητας με ενεργειακά τζάμια και ηλεκτρικά ρολά στα υπνοδωμάτια.

Θα υπάρχει αντλία θερμότητας για ψύξη και θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης από ηλιακό θερμοσίφωνα και δεξαμενή νερού για αποθήκευση σε περίπτωση διακοπής παροχής από το δημόσιο δίκτυο.

Οι υποδομές για έξυπνο σπίτι περιλαμβάνουν καλωδίωση για κεντρικό χειρισμό φωτισμού και ρολών, δίκτυο δεδομένων (data), σύστημα συναγερμού με μαγνητικές επαφές σε κουφώματα, ανιχνευτές κίνησης, εξωτερικές κάμερες με καταγραφικό και δυνατότητα επισκόπησης από κινητό τηλέφωνο.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8704
☎️ 210 6812500
Features
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
162 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
Ground floor
Car parking
1 in garage/box
other features
Security door
Balcony
Pool
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 390,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by heat pump
Energy Efficiency
A+
Additional options

Contact the advertiser