Duplex Πολύχρονο, Polichrono, Pallini

PalliniΠολύχρονο
€ 430,000
3 rooms
100 m²
2 bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 06/26/2024
Description

reference: AAL2631

Μεζονετα 1η στην παραλια με θεα θαλασσα απο ολα τα δωματια !!   Διαθετει στο ισογειο σαλονι με τζακι,  κουζινα με ολες τις ηλ συσκευες, χωλ και wc στο ισογειο . Η προσβαση στον κηπο γινεται κατευθειαν απο το σαλονι .  Ανεβαινοντας τις εσωτερικες σκαλες φτανουμε στην ζωνη νυκτος στον 1ο οροφο  οπου εκει υπαρχουν 2 υπνοδωματια  με θεα θαλασσα και αντιστοιχες βεραντες με θεα καθως και 1 μπανιο με καμπινα ντουζ και παραθυρο στον χωρο.
Η μεζονετα βρισκεται σε συγκροτημα κατασκευης του 2005 και μεσα σε εκταση γης 3200τμ  Ειναι σε αριστη κατασταση , διαμπερης μεζονετα, προσοψεως, φωτεινη, λιγα μετρα απο την μεγαλη αμμωδη παραλια του κοσμπολιτικου χωριου,  σε μικρη αποσταση απο το κεντρο, κοντα σε σουπερμαρκετ, καταστηματα, ταβερνες, beach bar , μπαρ κλπ .Το σπιτι εχει θωρακισμενη πορτα, κουφωματα με 2πλα τζαμια, δαπεδα απο πλακακι, θερμανση με τζακι και αιρκοντισιον και ειναι πληρως επιπλωμενο και εξοπλισμενο οπως φαινεται στις φωτογραφιες . Η θαλασσα απεχει λιγα βηματα και σε ολη την περιοχη ειναι πεντακαθαρη καταλληλη για κολυμπι με γαλαζοπρασινα νερα . Η αποσταση απο το αεροδρομιο Μακεδονια ειναι περιπου 1 ωρα .

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ : Προς πωληση ειναι και η διπλανη μεζονετα για οποιον ενδιαφερεται . Ειναι ιδια σε τετραγωνικα και εχει ακριβως την ιδια τιμη . Μπορουν ευκολα οι 2 μαζι να γινουν μια μεγαλη κατοικια γιατι ενωνονται με μεσοτοιχια μεταξυ τους !!!!!
Καταλληλο για οικογενειες ή και για εκμεταλλευση !

Μεσιτικού κωδ. AAL2631
Τηλ επικοινωνίας 6984253899, 6906221950

Συνεχής ενημέρωση τιμών και διαθέσιμων ακινήτων. Εμπειρία στον χώρο της μεσιτείας. Αναθέστε μας το ακίνητο σας προς πώληση ή ενοικίαση σε Θεσ/νικη, Χαλκιδική και Κατερίνη. Ψαχνετε να αγοράσετε σπίτι, γη, ξενοδοχείο, επαγγελματικό χώρο, βίλλα ; Επισκεφθείτε την σελίδα μας για περισσότερες προτάσεις ακινήτων https://www.homeforall.gr Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα ακίνητα που προκύπτουν στην αγορά, συμπληρώστε την αίτηση σας στην κατηγορία «Ζήτηση « και μόλις αναλάβουμε ενα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες , θα σας ενημερώνουμε μέσω μέιλ ή τηλεφωνικά σε προτεραιότητα. Κάντε ένα like στην σελίδα μας https://www.facebook.com/home4allthessaloniki για να συμβάλλετε στην αναγνωρισιμότητα του γραφείου μας . Η Home4all λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α ώστε να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας την ημέρα της ανάθεσης του ακινήτου. Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αλλαγές τιμών ή στοιχείων από τους ιδιοκτήτες , οι οποίοι μερικές φορές αλλάζουν τα παραπάνω χωρίς ειδοποίηση. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Κόστος υπόδειξης 10€ για 1-2 ακίνητα και 20€ από 3 ακίνητα και πάνω.
Κόστος υπόδειξης ακινήτων εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική ,Κατερίνη κλπ ) 50€
Το ποσό θα αφαιρεθεί από την μεσιτική αμοιβή εφόσον ολοκληρωθεί η πράξη. Στις ενοικιάσεις κατοικιών ή επαγγελματικής στέγης η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε ένα μηνιαίο μίσθωμα συν 24% ΦΠΑ. Για ακίνητα αξίας έως 50.000ευρω η μεσιτική αμοιβή είναι 1.000€ συν 24% ΦΠΑ. Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ.
Μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Μέλος της Ε.Π.Π.Α. ,μέλος της Ευρωπαϊκής CEPI και της Αμερικανικής N.A.R. .
Κάτοχος διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πραγματογνωμόνων ακινήτων B.P.O.R. Πιστοποιημένος Μεσίτης Ακινήτων – Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας από την TUV AUSTRIA HELLAS
Features
contract
Sale
type
Duplex | Luxury property
surface
100 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor
total building floors
2 floors
other features
Fireplace
Security door
External exposure
Balcony
Furnished
Private garden
Window frames in double glass / PVC
Expenses
price
€ 430,000
condominium fees
€ 1/month
Energy efficiency
year of construction
2005
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
Δ
Additional options

Contact the advertiser