Penthouse 56 m² with balcony, Kalymniotika, Voula

Voula
€ 1,050/month
2 rooms
56 m²
1 bathroom
Floor 4
No Lift
Balcony
Listing updated on 06/27/2024
Description

reference: 656174


Κωδικός ακινήτου: 656174 - Βούλα Καλυμνιώτικα, ένα από τα πιο επιθυμητά προάστια της Αττικής, σας προσκαλεί να απολαύσετε μια πολυτελή διαβίωση σε ένα υπέροχο διαμέρισμα 56 τ.μ. στον 4ο όροφο. Αυτό το μοντέρνο διαμέρισμα διαθέτει 1 υπνοδωμάτιο, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μια λειτουργική κουζίνα και ένα μπάνιο, δημιουργώντας έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο για την καθημερινή σας ζωή.

Κατασκευασμένο το 2006 με ενεργειακή κλάση Γ, αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια άριστη θερμομόνωση και αποτελεί μια οικονομική επιλογή για τη θέρμανση του χώρου σας. Απολαύστε την εκπληκτική θέα στη θάλασσα από το μπαλκόνι σας, ενώ οι κουφώματα αλουμινίου και τα διπλά τζάμια προσφέρουν μια ηρεμία και ησυχία στον εσωτερικό σας χώρο.

Το διαμέρισμα διαθέτει επίσης πολλές ανέσεις, όπως πλακάκια στο δάπεδο, μια προσεγμένη πόρτα ασφαλείας με τρίαινα, εντοιχισμένες ντουλάπες, κήπο, τζάκι, κλιματισμό, προεγκατάσταση κλιματισμού και συναγερμού, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές για την άνετη και εύκολη καθημερινότητά σας. Απολαύστε την ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα από το Roof Garden, και χαλαρώστε στην κεραμοσκεπή του κτιρίου.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος σας επιτρέπει να απολαύσετε την εύκολη πρόσβαση στις δημόσιες συγκοινωνίες, καθώς και σε όλες τις ανέσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει η Βούλα. Επιπλέον, η περιοχή σας προσφέρει μια ήσυχη και ασφαλή γειτονιά, ιδανική για οικογένειες και εργαζόμενους.

Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε σε ένα υπέροχο διαμέρισμα στο κέντρο της Βούλας, με όλες τις ανέσεις και τις πολυτελείς παροχές που χρειάζεστε. Η τιμή του διαμερίσματος είναι 1.050 €. Ελάτε να το δείτε τώρα και να κάνετε το όνειρο σας πραγματικότητα
Η τοποθεσία του ακινήτου εμφανίζεται στον χάρτη κατά προσέγγιση.Poreia Real Estate, Τηλ. Επικοινωνίας: 2291078133 , email: info@poreiarealestate.gr / www.poreiarealestate.gr Skype ID : poreiarealestate.
Features
contract
Rent
type
Penthouse | Luxury property
surface
56 m²
rooms
2 (1 bedroom, 1 other), 1 bathroom
floor
4° floor
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Shared garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,050/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2006
heating
Independent, power supply
Energy Efficiency
Γ
Additional options

Contact the advertiser