2-room flat Καλλιθέα (Αττική - Νότια Προάστια), Χρυσάκη, Tzitzifies, Kallithea

KallitheaΚαλλιθέα (Αττική - Νότια Προάστια), Χρυσάκη
€ 205,000
3 rooms
82 m²
Floor 3
Lift
Listing updated on 06/28/2024
Description

reference: 552666

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΑΤΤΙΚΗ - ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ), Χρυσάκη - Διαμέρισμα 82τμ, 2 υ/δ, 3ος, καλή κατάσταση, κατασκευή 1984, ενεργειακή κλάση Ε, σαλόνι, κουζίνα, αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο), μία θέση parking στην πιλοτή, ήσυχο, διαμπερές, φωτεινό, πρόσοψης, ηλιακός, τέντες, ασανσέρ, κουφώματα αλουμινίου, διπλά τζάμια, τύπος δαπέδων μωσαϊκό, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, επιτρέπονται κατοικίδια, παραθαλάσσιο.
Φωτεινό και περιποιημένο διαμέρισμα 3ου ορόφου στην περιοχή της Καλλιθέας. Αποτελείται από 2 Υ/Δ, μπάνιο, κουζίνα, σαλόνι. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου.ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και δάπεδα από μωσαϊκό. Σε απόσταση 5΄ με το αυτοκίνητο από το Κ.Π.Σ Νιάρχος και το Ωνάσειο και με εύκολη πρόσβαση σε συγκοινωνίες, οδικές αρτηρίες, αγορά, σχολεία, φαρμακεία, τράπεζες και διασκέδαση αυτό το διαμέρισμα είναι ιδανικό για όποιον επιθυμεί να ζει σε στρατηγική θέση, χωρίς όμως να χάνει την γαλήνη της ήσυχης διαβίωσης. Είναι ιδανικό τόσο για ιδιοκατοίκηση όσο και για επένδυση - μακροχρόνια ή βραχυχρόνια μίσθωση. Η περιοχή εξυπηρετείται από το μετρό «Καλλιθέα», πλήθος λεωφορειακών γραμμών και από μεγάλες οδικές αρτηρίες.
Τιμή €205.000 (κωδ. 552666) 2109852016 ΚΑΛΛΙΘΕΑ kallithea@novarealestate.gr | Web: www.novarealestate.gr. H διεύθυνση του ακινήτου είναι κατά προσέγγιση.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
82 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other)
floor
3° floor, with lift
Car parking
1 in shared parking
other features
Security door
External exposure
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 205,000
Energy efficiency
year of construction
1984
heating
Independent, powered by gas oil
Energy Efficiency
Ε
Additional options

Contact the advertiser