Μπαλκόνι
Θέα
Κήπος
Κήπος
Εξωτερικός Χώρος
Εξωτερικός Χώρος
Θέση Στάθμευσης
Μπαλκόνι
Κήπος
Σαλόνι
Καθιστικό
Κουζίνα
Γραφείο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Σαλόνι
Υπνοδωμάτιο
1/20
Θέα
Κήπος

Maisonette ground floor, Kato Almiri, Saronikos

Saronikos
€ 450,000
5+ rooms
280 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: 435751

Ανεξάρτητη μονοκατοικία, σύγχρονης κατασκευής, δύο επιπέδων 200τμ, με αυτόνομο ισόγειο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 80τμ, σε δικό της αποκλειστικό οικόπεδο 1000τμ. Η κατοικία έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα ως εξοχική κατοικία και πωλείται επιπλωμένη και πλήρως εξοπλισμένη. Αποτελείται υπερυψωμένο ισόγειο στο οποίο υπάρχει μεγάλος ενιαίος χώρος σαλονοτραπεζαρίας με κουζίνα, με μεγάλες βεράντες που οδηγούν στον κήπο, ένα υπνοδωμάτιο με μεγάλες ντουλάπες και ένα μπάνιο. Στο όροφο που επικοινωνεί με εσωτερική σκάλα υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια με δική τους βεράντα το καθένα, δύο πλήρη μπάνια καθώς και ένα μικρό κουζινάκι που μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες πρωινού. Σε σημείο που δεν ενοχλεί αισθητικά υπάρχει απόλυτα λειτουργικό laundry.
Το αυτόνομο διαμέρισμα των 80τμ του ισογείου έχει έναν ευρύχωρο χώρο για καθιστικό-κουζίνα, 2 υ/δ και μπάνιο.
Διαθέτει όλες τις σύγχρονες υποδομές για άνετη διαβίωση όπως αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο, a/c σε όλους τους χώρους και τα υ/δ), τζάκι, ηλιακό θερμοσίφωνα, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια και σίτες, κουζίνα με εντοιχιζόμενες συσκευές, συναγερμό.
Στο χώρο του οικοπέδου υπάρχουν 2 εξωτερικές αποθήκες 10m² περίπου η κάθε μία όπου υπάρχουν ο καυστήρας της θέρμανσης και δύο δεξαμενές 1000lt με πιεστικό. Ο κήπος είναι άριστα φροντισμένος και κατάφυτος με μεγάλη ποικιλία δέντρων, διαθέτει αυτόματο πότισμα. Αισθητικό πλεονέκτημα του ακινήτου είναι το πετρόκτιστο τοιχίο το οποίο οριοθετεί το οικόπεδο, το οποίο βρίσκεται σε ήσυχο δρόμο με μονοκατοικίες και θέα πράσινο. Πλεονέκτημα επίσης του ακινήτου είναι ότι διαθέτει εξωτερικό στεγαζόμενο bbq με ξυλόφουρνο και ανοιχτό parking για 3 αυτοκίνητα.
Η στρατηγική του τοποθεσία, μόλις 5χλμ από την παραλία Κεχριές, 10 λεπτά από την Κόρινθο και το Λουτράκι, καθώς και απόστασή του από το Διεθνές Αεροδρόμιο που είναι 80 χλμ. το καθιστούν ιδανική επιλογή τόσο για μόνιμη αλλά και εξοχική κατοικία.
Features
Type
Maisonette
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Building floors
3
Lift
No
Surface
280 m²
Rooms
5+
Bedrooms
6
Bathrooms
3+
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
Price information
Price
€ 450,000
Price per m²
1,607 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    2006
  • Heating

    Independent, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+17 photos
Additional options

Contact the advertiser