2-room flat Μαρούσι, Agios Thomas, Marousi

MarousiΜαρούσι
€ 387,000
3 rooms
99 m²
2 bathrooms
Floor 1
Lift
Balcony
Listing updated on 07/01/2024
Description

reference: 988243

Αποκλειστική Διαχείριση της Solutions Group.
Μαρούσι, Διαμέρισμα 99 τ.μ. 1ου ορόφου, διατίθεται προς πώληση σε ήσυχη περιοχή, σε κτίριο με μοντέρνο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό το οποίο αποτελείται από οκτώ διαμερίσματα παραταγμένα σε δύο στήλες των τεσσάρων ιδιοκτησιών, η καθεμία συνδεδεμένη με μια κοινόχρηστη σκάλα, με ανελκυστήρα που παρέχει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα. Το διαμέρισμα έχει θέα σε κήπο 300 τ.μ., είναι ευάερο, ηλιόλουστο, αρκετά λειτουργικό με αναβαθμισμένη διάταξη και αποτελείται από ενιαίο σαλόνι - τραπεζαρία με κουζίνα, 2 υ/δ (εκ των οποίων το 1 master), βεράντες 35τμ, όπου υπάρχει πρόσβαση από όλα τα δωμάτια, ενώ διαθέτει μία υπόγεια αποθήκη 8τμ (ΑΠ4) και χώρο στάθμευσης στη πυλωτή (P10). Διαθέτει προεγκατάσταση για συναγερμό, προεγκατάσταση ηλεκτρικών συσκευών καθώς και αναμονές για κλιματισμό. Ενεργειακή Κλάση: Α.
Το Μαρούσι είναι ιδανικό μέρος για να ζεις από πολλές απόψεις. Δίκτυο μεταφορών, νέες περιοχές εξωραϊσμού, κατοικημένες γειτονιές, εμπορικά κέντρα, καζίνο, αθλητικές εγκαταστάσεις, διεθνή σχολεία, συντεταγμένες διεθνών εταιρειών, συγκεντρώνονται όλα μαζί δημιουργώντας ένα εξαιρετικά προηγμένο προάστιο. Μόλις 5' πεζή από το ΟΑΚΑ, 8' πεζή από τον κόμβο Νερατζιώτισσας που συνδέει το Μαρούσι με το δίκτυο του μετρό της Αθήνας και τον προαστιακό σιδηρόδρομο που σας μεταφέρει απευθείας στο αεροδρόμιο και το λιμάνι της Αθήνας, 8' πεζή από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα και σουπερμάρκετ, καθώς και τα Mall Athens, Golden Hall, Avenue τα οποία βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου. 2' οδικώς από την λεωφόρο Κηφισίας και 2' οδικώς από νοσοκομεία.
Απαραίτητα για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Υπόδειξης. Ν.ΚΑΤ.
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
99 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
1° floor, with lift, with disabled access
Car parking
1 in shared parking
other features
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Shared garden
Expenses
price
€ 387,000
Energy efficiency
condition
New / Under construction
heating
Independent, powered by methane
Energy Efficiency
A
Additional options

Contact the advertiser