2-room flat excellent condition, third floor, Papafi, Toumpa

Toumpa
€ 550/month
3 rooms
50 m²
1 bathroom
Floor 3
Lift
Balcony
Listing updated on 06/29/2024
Description

reference: EK-6982101

Διαμέρισμα 3ου ορόφου, συνολικής επιφάνειας 50 τ.μ. Αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, κουζίνα, λουτροαποχωρητήριο, μπαλκόνι περιμετρικά του διαμερίσματος (πλάτος 45εκ).

Είναι ευήλιο, ευάερο, βορειοδυτικού προσανατολισμού. Διαθέτει θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, λέβητα φυσικού αερίου ως μέσο ατομικής θέρμανσης και πατώματα από φυσικό ξύλο και πλακάκι. Το λουτροαποχωρητήριο, η υδραυλική εγκατάσταση, η κουζίνα με το έπιπλό της και οι ηλεκτρικές συσκευές της είχαν αλλαχτεί/ανακαινιστεί το 2012. Δίπλα από το λουτροαποχωρητήριο διατίθεται παροχή και αποχέτευση για πλυντήριο ρούχων 45εκ. ή 60 εκ(εξαρτάται από την μάρκα). Διαθέτει επίσης εντοιχισμένη ντουλάπα στο ένα από τα δωμάτια. Τα εξωτερικά κουφώματα του διαμερίσματος είναι PVC με μηχανισμούς διάνοιξης και ανάκλισης.

Το ακίνητο είναι ιδανικό για φοιτητές. Βρίσκεται σε ήσυχη και ασφαλή γειτονιά όπου διαμένουν κατά βάση οικογένειες και φοιτητές, σε πολύ κοντινή απόσταση από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, δίπλα από τον σταθμό μετρό ‘Παπάφη’, κοντά σε στάσεις λεωφορείων, εμπορικά καταστήματα, και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στον περιφερειακό.
Features
contract
Rent
type
Apartment | Luxury property
surface
50 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 1 bathroom
floor
3° floor, with lift
other features
Security door
External exposure
Balcony
Expenses
price
€ 550/month
condominium fees
€ 12/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
condition
Excellent / Refurbished
heating
Independent, powered by methane
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser