Duplex 170 m², Panorama, Acharnes

Acharnes
€ 1,100/month
4 rooms
170 m²
2 bathrooms
No Lift
Balcony
Listing updated on 07/03/2024
Description

reference: 1735450

Ωραία, μοντέρνα οροφομεζονέτα τριών επιπέδων, με πανοραμική θέα, σε ήσυχο σημείο στο Πανόραμα Αχαρνών.
ΥΠΕΡΥΨΩΜΕΝΟ ΙΣΟΓΕΙΟ (70 τμ): Από την αυλόπορτα, εξωτερικά σκαλάκια οδηγούν στην είσοδο του σπιτιού. Ο όροφος περιλαμβάνει 3 υ/δ (τα 2 παιδικά με μπαλκόνι), μπάνιο με ντουζιέρα και μικρή αποθήκη. Δάπεδα πλακάκια. Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στον όροφο.
1ος ΟΡΟΦΟΣ (70 τμ): Ενιαίος ανοικτός χώρος που περιλαμβάνει σαλόνι με ενεργειακό τζάκι και μπαλκόνι στην πρόσοψη. Επίσης, ανοικτή εντοιχισμένη κουζίνα με εντοιχισμένες εστίες γκαζιού, φούρνο, πλυντήριο πιάτων (ΝΕFF), φούρνο μικροκυμάτων (NEFF) και απορροφητήρα (KUPPERBUSCH). Επιπλέον, κεντρική νησίδα με ντουλάπια. Δίπλα από την κουζίνα, υπάρχει ο χώρος της τραπεζαρίας και μπαλκονόπορτα προς το πίσω μπαλκόνι. Δάπεδα πλακάκια. Εσωτερική σκάλα οδηγεί στην σοφίτα.
ΣΟΦΙΤΑ (30 τμ): Περιλαμβάνει ανοικτό, φωτεινό χώρο με παράθυρα, ενσωματωμένο γραφείο και ράφια. Δρύινο πάτωμα. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: Κουφώματα αλουμινίου θερμοδιακοπής με ενεργειακά τζάμια, σίτες και ηλεκτρικά ρολά. Κρυφός και εντοιχισμένος φωτισμός LED. Κονσόλα φωτισμού στο σαλόνι. Ανεμιστήρες οροφής με φωτισμό και τηλεχειριστήριο στα υ/δ. Ενδοδαπέδια θέρμανση με αντλία θερμότητας (με ρεύμα) ή με λέβητα πετρελαίου, με αυτονομία ανά όροφο. Ηλιακός (3πλής ενέργειας). Πόρτα ασφαλείας. Νυκτερινό ρεύμα. Στο πίσω μέρος, υπάρχει μικρός κήπος με πρόσβαση από τα παιδικά υ/δ (για δική του χρήση). Στην πρόσοψη υπάρχει κήπος που τον φροντίζει η μητέρα του ιδιοκτήτη που κατοικεί στο ισόγειο διαμέρισμα. ΧΩΡΙΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ. ΧΩΡΙΣ PARKING (υπάρχει αρκετός εξωτερικός χώρος). ΔΥΟ (2) ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. Νότιος προσανατολισμός. Εύκολη πρόσβαση στην τοπική αγορά.
Για περισσότερα ακίνητα στην περιοχή, επισκεφθείτε το ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ: www.katraki.gr Kιν.: 6974-895273.
Features
contract
Rent
type
Duplex
surface
170 m²
rooms
4 (3 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
total building floors
3 floors
other features
Fireplace
Attic
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Private garden
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 1,100/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
year of construction
2010
heating
Independent, floor heating
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser