1/8

Penthouse excellent condition, 71 m², Dikigorika, Voula

Voula
€ 530,000
3 rooms
71 m²
2 bathrooms
Floor 4
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/02/2024
Description

reference: 1735666

Στην όμορφη περιοχή της Κάτω Βούλας, σε ένα πολύ καλό σημείο, προς πώληση βρίσκεται ένα διαμέρισμα του 4ου και υψηλότερου ορόφου. Με μια επιφάνεια 71 τ.μ., αυτό το διαμέρισμα προσφέρει μια μοναδική κατοικία με εντυπωσιακή θέα στο βουνό. Επίσης βλέπει θάλασσα από το μπαλκόνι μόνο.

Το διαμέρισμα έχει ανακαινισθεί με minimal design, προσφέροντας έναν μοντέρνο και μοναδικό χώρο. επομένως μπορείτε να μετακομίσετε αμέσως χωρίς καμία επιπλέον ανησυχία.

Το διαμέρισμα είναι διαμπερές και ευάερο, με άφθονο φυσικό φως που το καθιστά φωτεινό και ευήλιο. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, το ενα master, μια open κουζίνα και δυο μπάνια. Η θέρμανση είναι κεντρική και το διαμέρισμα διαθέτει κλιματισμό για άνεση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Η κατασκευή του διαμερίσματος ολοκληρώθηκε το 1980 και τα δάπεδα είναι πλακάκια. Τα κουφώματα είναι αλουμινίου και υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που προσθέτουν άνεση και πολυτέλεια, όπως ασανσέρ, πόρτα ασφαλείας, θυροτηλεόραση, ηλεκτρικές συσκευές, διπλά τζάμια, τέντες και βεράντες.

Η τοποθεσία είναι εξαιρετική, καθώς το διαμέρισμα βρίσκεται κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς, αγορά και τη θάλασσα. Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 550 μέτρα, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση στην παραλία και τα παραθαλάσσια αξιοθέατα.
Features
Type
Penthouse | Luxury property
Contract
Sale
Floor
4
Lift
Yes
Surface
71 m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
2
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Central, powered by gas oil
Other features
  • External exposure
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 530,000
Price per m²
7,465 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A+

Discover every corner of the property
+5 photos
Additional options

Contact the advertiser