Single family villa Σούδα, Aptera, Souda

SoudaΣούδα
€ 725,000
5+ rooms
231 m²
3+ bathrooms
No Lift
Listing updated on 07/05/2024
Description

reference: 1045948

Εξαιρετική Βίλα προς Πώληση στη Σούδα, Κρήτη

Επισκόπηση Ακινήτου
Στην όμορφη περιοχή της Σούδας, Κρήτης, βρίσκεται αυτή η πολυτελής μονοκατοικία που εκτείνεται σε τρεις ορόφους (υπόγειο, ισόγειο, και πρώτος όροφος). Με συνολικό εμβαδόν 231,73 τ.μ. και ένα ευρύχωρο οικόπεδο 1.089,75 τ.μ., αυτή η βίλα προσφέρει άπλετο χώρο και εξαιρετική κατάσταση, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη του νέου της ιδιοκτήτη.

Κομψά Χαρακτηριστικά
Η βίλα διαθέτει τρία ευρύχωρα και όμορφα σχεδιασμένα υπνοδωμάτια, τρία μοντέρνα και πολυτελή μπάνια, και ένα WC επισκεπτών. Ο χώρος στάθμευσης περιλαμβάνει έξι ανοικτές θέσεις, εξασφαλίζοντας άνεση για τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους. Το ακίνητο εντυπωσιάζει με τον κομψό του σχεδιασμό και τα υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής.

Προηγμένη Άνεση
Η βίλα είναι εξοπλισμένη με αυτόνομο σύστημα θέρμανσης αντλίας θερμότητας και υπόγεια θέρμανση, προσφέροντας άνεση όλο το χρόνο. Τα υψηλής ποιότητας διπλά τζάμια εξασφαλίζουν τέλεια μόνωση, ενώ ο αποτελεσματικός κλιματισμός προσφέρει δροσιά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Δ αποδεικνύει την ενεργειακή αποδοτικότητα της κατοικίας.

Πρώτης Κατηγορίας Παροχές
Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα στην ιδιωτική πισίνα ή χαλαρώστε στον διαμορφωμένο κήπο με το αυτόματο σύστημα ποτίσματος, το πλούσιο γκαζόν και τα δέντρα. Ο χώρος BBQ είναι ιδανικός για υπαίθριες συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια. Επιπλέον, η βίλα διαθέτει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και ηλιακούς συλλέκτες με net metering για ενεργειακή αυτονομία και φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Βολικές Αποστάσεις και Μαγεία της Τοποθεσίας
Η βίλα βρίσκεται σε μια ήσυχη γειτονιά που προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, με μαγευτική θέα στη θάλασσα. Βρίσκεται μόλις 5 λεπτά από την παραλία Αι Γιάννης, 10 λεπτά από το λιμάνι της Σούδας, και 20 λεπτά από το κέντρο των Χανίων. Το αεροδρόμιο Χανίων είναι μόλις 25 λεπτά μακριά, ενώ το Αρχαίο Αρχαιολογικό Θέατρο Απτέρας βρίσκεται σε απόσταση 4 χλμ. Η πόλη του Ρεθύμνου απέχει μόλις 45 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Στοιχεία Επικοινωνίας
Αυτή η εξαιρετική μονοκατοικία στη Σούδα προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό πολυτέλειας, άνεσης και ευκολίας. Με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό, τα υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά και την προνομιακή τοποθεσία, παρέχει μια απαράμιλλη εμπειρία διαβίωσης. Αδράξτε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το υπέροχο ακίνητο και να απολαύσετε τον καλύτερο τρόπο ζωής στην Κρήτη!

Τιμή: €725.000
Κτηματομεσιτικό Γραφείο: Keller Williams Cretan Properties
Τηλέφωνο: +30 6955252150
Email: v.mantis@kwgreece.gr
Ιστότοπος: kwcp.gr
Features
contract
Sale
type
Single family villa | Luxury property
surface
231 m²
rooms
5+ (3 bedrooms, 3 others), 3+ bathrooms
floor
Ground floor
total building floors
3 floors
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Pool
Private garden
Expenses
price
€ 725,000
Energy efficiency
heating
Independent, floor heating
Energy Efficiency
Δ
Virtual tour
Additional options

Contact the advertiser