Duplex 140 m², Korissia, Kea

Kea
€ 560,000
3 rooms
140 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished
Listing updated on 07/06/2024
Description

reference: W-02W454

Ανακαλύψτε την επιτομή της πολυτελούς διαβίωσης σε αυτό το εξαιρετικό ακίνητο σε ένα γοητευτικό συγκρότημα τριών μόνο κατοικιών. Απολαύστε το προνόμιο της αποκλειστικής πρόσβασης σε έναν εκτεταμένο κήπο 1.980 τ.μ., που προσφέρει ηρεμία και μια φυσική όαση. Με συνολικό εμβαδόν 140 τ.μ. που εκτείνεται σε δύο ορόφους, αυτό το σπίτι διαθέτει σύγχρονη κομψότητα και άνεση. Ο επάνω όροφος διαθέτει μια κύρια κρεβατοκάμαρα με ιδιωτικό μπάνιο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που συγχωνεύεται άψογα με το σαλόνι, μια ευρύχωρη βεράντα για υπαίθρια χαλάρωση, καθώς και πολυτελείς ανέσεις όπως ενδοδαπέδια θέρμανση. Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει δύο άνετους ξενώνες, ο καθένας με το δικό του χαρακτήρα και ιδιωτική βεράντα, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και άνεση για όλους τους επισκέπτες. Πρόσθετα χαρακτηριστικά σημεία περιλαμβάνουν κλιματισμό σε όλα τα δωμάτια, άμεση πρόσβαση στην παραλία και σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια σε όλους τους χώρους. Αφεθείτε σε μια ανώτερη εμπειρία διαβίωσης, όπου η φινέτσα συναντά τη γαλήνη, κάνοντας αυτό το εξαιρετικό ακίνητο δικό σας.

*Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρισκεται υπό έκδοση.
Η Τζια/Κέα βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Κυκλάδων, περίπου 20 χιλιόμετρα ανατολικά του λιμανιού του Λαυρίου. Το νησί εκτείνεται σε περίπου 131 τετραγωνικά χιλιόμετρα και φιλοξενεί περίπου 2.500 κατοίκους.

Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Το τοπίο του νησιού χαρακτηρίζεται από απότομα υψώματα και κοιλάδες, με πολυάριθμους μικρούς κόλπους και παραλίες κατά μήκος της ακτογραμμής του. Η Τζια έχει πλούσια ιστορία, από την προϊστορική εποχή και φιλοξενεί αρκετούς αξιόλογους αρχαιολογικούς χώρους, όπως η αρχαία πόλη της Καρθαίας.

Η Τζια είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός, γνωστή για την γραφική ομορφιά της, την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της και την χαλαρή ατμόσφαιρα. Είναι προσβάσιμη με πλοίο από την Αθήνα ή άλλα κοντινά Κυκλαδίτικα νησιά.

Προσβασιμότητα: Για να φτάσετε στην Τζια (Κέα), μπορείτε να πάρετε πλοίο από το λιμάνι του Λαυρίου, το οποίο βρίσκεται περίπου 60 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Αθήνας. Το ταξίδι με το πλοίο διαρκεί περίπου μία ώρα, με πολλαπλές αναχωρήσεις καθημερινά, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.
Επενδυτική Ευκαιρία: Η επένδυση σε ακίνητα στην Τζια αποτελεί σημαντική ευκαιρία, καθώς είναι ένας αναδυόμενος προορισμός διακοπών που προσελκύει όλο και περισσότερους επενδυτές.
Features
contract
Sale
type
Duplex
surface
140 m²
rooms
3 bedrooms, 3+ bathrooms
floor
1° floor
Car parking
1 in shared parking
other features
Fireplace
Balcony
Furnished
Private garden
Expenses
price
€ 560,000
Energy efficiency
year of construction
2011
heating
Central, floor heating, power supply
energy certification
Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser