Building for Sale

ChaidariΧαϊδάρι
€ 395,000
5+ rooms
238 m²
3+ bathrooms
Listing updated on 07/03/2024
Description

reference: 1057588

Αποκλειστική διαχείριση της KW Solutions Group.
Στην ήσυχη και καταπράσινη περιοχή του Δάσους Χαϊδαρίου, διατίθεται προς πώληση ένα κτήριο δύο επιπέδων και 3 διαμερισμάτων, που προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για επένδυση ή κατοικία. Το κτίριο, με συνολικό εμβαδόν 238 τ.μ., βρίσκεται σε οικόπεδο 212 τ.μ. και αποτελείται από ισόγειο διαμέρισμα 120 τ.μ., διαμέρισμα 1ου ορόφου 88 τ.μ. και ανεξάρτητη γκαρσονιέρα 30 τ.μ.
Ισόγειο: Άνεση και Λειτουργικότητα: Το ισόγειο, κατασκευής 1991, διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού, δύο υπνοδωμάτια και ευρύχωρη διαρρύθμιση που εξασφαλίζει άνεση και λειτουργικότητα. Τα δάπεδα είναι από πλακάκι και τα κουφώματα αλουμινίου με σίτες και τέντες προσφέρουν επιπλέον προστασία και ιδιωτικότητα.
1ος Όροφος: Μοντέρνα σχεδίαση και Ζεστασιά: Ο 1ος όροφος, κατασκευής 2002, είναι ένα κομψό διαμέρισμα 88 τ.μ. με ενιαίο χώρο κουζίνας και σαλονιού, δύο υπνοδωμάτια (το ένα master) και όμορφη οροφή με ξύλινα δοκάρια που προσδίδουν ζεστασιά και αισθητική στον χώρο. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και είναι εξοπλισμένο με πόρτα ασφαλείας και συναγερμό για μέγιστη ασφάλεια.
Γκαρσονιέρα: Αυτονομία και Ευκολία Η αυτόνομη γκαρσονιέρα 30 τ.μ. στο ισόγειο είναι πλήρως ανεξάρτητη και λειτουργική, ιδανική για ενοικίαση ή φιλοξενία ενήλικων παιδιών.
Επενδυτικές Δυνατότητες. Αυτή η τριπλοκατοικία προσφέρει ποικίλες δυνατότητες αξιοποίησης. Μια οικογένεια μπορεί να ζήσει μαζί, με γονείς στον ένα όροφο και ενήλικα παιδιά στη γκαρσονιέρα. Εναλλακτικά, τα τρία διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν ξεχωριστά, παρέχοντας μια σταθερή πηγή εισοδήματος. Ο ιδιοκτήτης μπορεί επίσης να επιλέξει να κατοικήσει σε ένα από τα διαμερίσματα και να ενοικιάσει τα υπόλοιπα δύο. Με ξεχωριστά ρολόγια ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ, προσφέρει πλήρη αυτονομία και ευελιξία στη χρήση. Αυτή η πολυκατοικία στο Χαϊδάρι - Δάσος συνδυάζει την άνεση με την ασφάλεια και την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα. Είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια πολυδιάστατη επενδυτική ευκαιρία ή μια κατοικία που προσφέρει ευελιξία και δυνατότητα αξιοποίησης. Το γραφείο μας με το τμημα ανακαινίσεων μπορει να σας καθοδηγήσει σωστα ωστε να γινει αυτο το ακινητο το σπίτι που πάντα ονειρευοσασταν! Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματίστε μια επίσκεψη για να ανακαλύψετε από κοντά τις αμέτρητες δυνατότητες αυτού του ακινήτου.
Απαραίτητη για την υπόδειξη του ακινήτου είναι η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ΟΛΩΝ όσων επιθυμούν να δουν το ακίνητο, πριν από την υπογραφή (από όλους) της σχετικής Εντολής Ένδειξης. Τέλος, ρωτήστε τον Σύμβουλό μας για τις δυνατότητες Ανακαίνισης και τα πλεονεκτήματα της Ασφάλισης Ακινήτων, παροχές που σας προσφέρουν οι άλλες δύο εταιρείες του ομίλου μας, «Resolutions - Renovations» και «Insolutions - Ασφαλιστικές Υπηρεσίες». Δείτε περισσότερα στο κεντρικό μας site: https://solutionsgroup.gr/real-estate/ K.K.
Features
contract
Sale
type
Building
surface
238 m²
rooms
5+ rooms, 3+ bathrooms
total building floors
2 floors
other features
Security door
Alarm system
Expenses
price
€ 395,000
Energy efficiency
year of construction
1991
heating
Independent, powered by gas oil
Additional options

Contact the advertiser