1/7

3-room flat to be refurbished, first floor, Center, Koufalia

Koufalia
€ 140,000
4 rooms
130 m²
2 bathrooms
Floor 1
No Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/04/2024
Description

reference: W-02WBH9

Στο κέντρο των Κουφαλίων βρίσκεται αυτό το εξαιρετικό οροφοδιαμέρισμα, με έτος κατασκευής το 1960, 130 τετραγωνικών μέτρων. Το διαμέρισμα αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, χώρο για τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Η θέση του στην πλατεία το καθιστά ελκυστικό για όσους αναζητούν ένα ακίνητο με μεγάλους χώρους και θέα, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος. Το διαμέρισμα είναι γωνιακό, προσόψεως και διαμπερές.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Η περιοχή Κουφάλια βρίσκεται 35 χιλιόμετρα δυτικά της Θεσσαλονίκης.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Τα Κουφάλια είναι η έδρα του δήμου Χαλκηδόνας και βρίσκονται στα όρια των περιφερειακών ενοτήτων Θεσσαλονίκης και Πέλλας.
Στην αρχαιότητα βρισκόταν εκεί η αρχαία πόλη Ίχναι ή Ιχναί. Κατά την διάρκεια των ελληνιστικών χρόνων άποικοι από την μακεδονική πόλη έκτισαν μια ομώνυμη πόλη στην αρχαία βόρεια Μεσοποταμία. Κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας ήταν μικτό χωριό και διοικητικά ανήκε στο ναχιγιέ του Βαρδάρη. Παλιά, υπήρχαν δύο οικισμοί, το Κάτω Κουφάλοβο και το Άνω Κουφάλοβο, οι οποίοι συνοπτικά αναφέρονταν ως Κουφάλια.
Επίσης, στα Κουφάλια βρίσκονται αρκετά δημοτικά σχολεία, γυμνάσια, λύκεια και ΕΠΑΛ γεγονός που επιτρέπει σε αρκετές οικογένειες να επιλέγουν την περιοχή για να κατοικήσουν.
Προσβασιμότητα: Τα Κουφάλια βρίσκονται 35 χιλιόμετρα από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ η περιοχή είναι προσβάσιμη οδού που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Ν. Πέλλας τα σύνορα με τη Βόρεια Μακεδονία.
Επενδυτική Δύναμη: Τα Κουφάλια διατηρούν υψηλά το επενδυτικό του ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας μιας απο τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της Ελλάδος, την ΜΕΒΓΑΛ.
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
1
Lift
No
Surface
130 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • External exposure
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 140,000
Price per m²
1,077 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    1960
  • Condition

    To be refurbished
  • Heating

    Independent, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+4 photos
Additional options

Contact the advertiser