Maisonette Βούλα, Kalymniotika, Voula

VoulaΒούλα
€ 2,200/month
4 rooms
170 m²
3 bathrooms
No Lift

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: 1061298

Μία όμορφη, φωτεινή μεζονέτα 170τμ, που εκτείνεται σε 2 επίπεδα (υπερυψωμένο ισόγειο/1ος & 2ος όροφος), βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο της Βούλας και διαθέτει πολύ ωραία θέα θάλασσα από το επάνω επίπεδο!. Η μεζονέτα διαμορφώνεται ως εξής: Στον πρώτο όροφο υπάρχει μεγάλο και πολύ φωτεινό σαλόνι/τραπεζαρία, με μεγάλο μπαλκόνι , κλειστή κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, και wc. Στον δεύτερο όροφο, βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια, τα 2 από αυτά μοιράζονται το μεγάλο μπροστινό μπαλκόνι με θέα θάλασσα, ενώ το ένα από τα υπνοδωμάτια αυτά διαθέτει θέα και εσωτερικά. Το 3ο υπνοδωμάτιο έχει επίσης δικό του πλαϊνό μπαλκόνι με θέα θάλασσα, και επιπλέον υπάρχουν 2 μπάνια. Η μεζονέτα μπορεί να διατεθεί και μερικώς επιπλωμένη, και προσφέρει αυτόνομη θέρμανση πετρελαίου, θερμοστάτη σε κάθε επίπεδο, air-condition σε όλους τους χώρους, τέντες, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, ξύλινα δάπεδα, τζάκι, κήπος. Στο τρίτο χαμηλότερο επίπεδο της μεζονέτας, υπάρχει ανεξάρτητο διαμέρισμα που ανήκει στην ιδιοκτήτρια.
Μεζονέτα Προς Ενοικίαση, όροφος: 1ος, 2ος (2 Επίπεδα), στην περιοχή: Βούλα - Δικηγορικά. Το εμβαδόν του ακινήτου είναι 170 τ.μ.. Αποτελείται από: 3 Υ/Δ, 2 μπάνιο/α, 1 wc, 1 κουζίνα/ες, 1 σαλόνι/α. Έχει κατασκευαστεί το 1997. Η θέρμανση του ακινήτου είναι Αυτόνομη με Πετρέλαιο, ενώ επίσης διατίθεται Θέρμανση ανά επίπεδο, Κλιματισμός, έχει κουφώματα Αλουμινίου με Διπλά τζάμια, ενεργειακό πιστοποιητικό: Β και τα δάπεδα είναι: Ξύλο. Η κατάστασή του είναι: Καταπληκτική, βρίσκεται κοντά σε Θάλασσα, έχει θέα Θάλασσα. Το ακίνητο είναι Προσόψεως, Φωτεινό, Διαμπερές, Πολυτελές και επίσης διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα: Τέντες, Εσωτερική Σκάλα, Κήπος, Πόρτα Ασφαλείας, Συναγερμός, Νυχτερινό Ρεύμα, Γκαζόν, Ησυχη γειτονιά.
Τιμή: €2.200.
Realblue, Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 6983863400, email: info@realblue.gr, website: www.realblue.gr

Για την υπόδειξη των ακινήτων είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας καθώς και το ΑΦΜ του ενδιαφερόμενου αγοραστή/ενοικιαστή , βάση του Νόμου 4072/11.4.2012.
Features
Type
Maisonette | Luxury property
Contract
Rent
Floor
1
Building floors
2
Lift
No
Surface
170 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Furnished
No
Balcony
No
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 2,200/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency

Energy consumption

B

Additional options

Contact the advertiser