2-room flat new, second floor, Ροδοδάφνη, Αιγιάλεια

Αιγιάλεια
€ 190,000
3 rooms
82 m²
2 bathrooms
Floor 2
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: 18323

Προσφέρεται προς πώληση διαμέρισμα 82 τ.μ. στην Άκολη, η οποία αποτελεί το παραθαλάσσιο τμήμα της Ροδοδάφνης. Η περιοχή διαθέτει υψηλών προδιαγραφών πολεοδομική υποδομή με φαρδείς δρόμους, άφθονο πράσινο, χώρους άθλησης, παιδικές χαρές και απεριόριστες δυνατότητες στάθμευσης σε δημοτικά πάρκινγκ.

Επιπλέον, η Άκολη διαθέτει μεγάλη οργανωμένη παραλία, αλλά προσφέρει και τη δυνατότητα επιλογής πιο ήσυχων και μοναχικών ακτών, όπως αυτή που βρίσκεται μόλις 150 μέτρα από το συγκρότημά μας.

Το διαμέρισμα αυτό αναπτύσσεται σε δύο ημιεπίπεδα. Διαθέτει καθιστικό με τζάκι, κουζίνα με άνετη γωνιά φαγητού, τρία υπνοδωμάτια με τρία μπάνια, δύο βεράντες σε επαφή με τον κήπο και την πισίνα, καθώς και ένα μπαλκόνι με ενδιαφέρουσα θέα.

Σε απόσταση αναπνοής από το Αίγιο, 180 χλμ. από την Αθήνα και 40 χλμ. πριν από την Πάτρα, με άμεση πρόσβαση από τη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Πατρών αλλά και το προσεχές τέρμα του προαστιακού σιδηροδρόμου, η περιοχή παρουσιάζεται ως ένας δελεαστικός προορισμός είτε για εξοχική είτε για μόνιμη διαμονή.

Αυτή το μοναδικό διαμέρισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν την ηρεμία και την ομορφιά της παραθαλάσσιας ζωής, ενώ ταυτόχρονα βρίσκονται κοντά σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες της περιοχής.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8767
☎️ 210 6812500
Features
contract
Sale
type
Apartment
surface
82 m²
rooms
3 (2 bedrooms, 1 other), 2 bathrooms
floor
2° floor, with disabled access
Car parking
1 in garage/box
other features
Fireplace
Alarm system
Security door
External exposure
Balcony
Pool
Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 190,000
Energy efficiency

Energy consumption

Γ

Additional options

Contact the advertiser