1/25

Maisonette excellent condition, ground floor, Center, Chania

Chania
€ 690,000
4 rooms
185 m²
3+ bathrooms
Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/24/2024
Description

reference: 18325

Πωλείται πλήρως ανακαινισμένη και επιπλωμένη μεζονέτα εξαιρετικής κατασκευής, συνολικής επιφάνειας 185 τ.μ. με επιπλέον 50 τ.μ. μπαλκόνια και απεριόριστη θέα στη θάλασσα. Το ακίνητο εκτείνεται σε τρία επίπεδα και διαθέτει ανσασέρ, προσφέροντας πολυτέλεια, άνεση και λειτουργικότητα. Βρίσκεται στην καλύτερη τοποθεσία των Χανίων, στο Κουμπελή (Χαλέπα).

Η μεζονέτα αποτελείται από τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, ένα ευρύχωρο σαλόνι, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο τραπεζαρίες και μία ισόγεια αποθήκη 25 τ.μ. Διαθέτει οκτώ μπαλκόνια και μεγάλη αυλή, προσφέροντας άφθονους εξωτερικούς χώρους για χαλάρωση και δραστηριότητες. Υπάρχουν επίσης δύο θέσεις στάθμευσης.

Η κατοικία είναι εξοπλισμένη με τζακούζι, ενεργειακό τζάκι, μπάρμπεκιου, αυτόνομη θέρμανση και inverter κλιματιστικά σε όλους τους χώρους. Όλα τα έπιπλα είναι ολοκαίνουρια και πολυτελή. Διαθέτει επίσης υγρομόνωση και θερμομόνωση, φωτοβολταϊκά που εξασφαλίζουν 100% αυτονομία στο ηλεκτρικό ρεύμα και πλεονάζουσα παραγωγή, κουφώματα αλουμινίου, σίτες, τέντες και θερμοσίφωνα τριπλής ενέργειας.

Η μεζονέτα αυτή συνδυάζει την πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα και είναι ιδανική για όσους αναζητούν έναν σύγχρονο και άνετο χώρο διαβίωσης στην πανέμορφη πόλη των Χανίων.
https://marketplace.theprosperty.com/el/listings/8777
☎️ 210 6812500
Features
Type
Maisonette
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Lift
Yes
Surface
185 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
3+
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in garage/box
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • Fireplace
  • Security door
Price information
Price
€ 690,000
Price per m²
3,730 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A

Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser