1/18

3-room flat excellent condition, second floor, Strofili, Kifissia

Kifissia
€ 490,000
4 rooms
133 m²
2 bathrooms
Floor 2
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: W-02W7Q4

Καλώς ήρθατε σε αυτό το πλήρως ανακαινισμένο διαμέρισμα 133 τ.μ. 2ου ορόφου σε μια ήρεμη γειτονιά στο Στροφύλι της Κηφισιάς. Ανακαινισμένη το 2022, αυτή η εξαίσια κατοικία προσφέρει μοντέρνα και ευρύχωρη διαβίωση, καθιστώντας την ιδανική για οικογένειες ή ζευγάρια που αναζητούν επιπρόσθετους χώρους.
Το διαμέρισμα διαθέτει τρία άνετα υπνοδωμάτια, ένα καλά εξοπλισμένο μπάνιο και ένα επιπλέον WC επισκεπτών. Ο σχεδιασμός του εξασφαλίζει μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα, με στιβαρά μπαλκόνια που παρέχουν εκπληκτική θέα στο πράσινο και από τις δύο πλευρές. Η τοποθεσία σε έναν ήσυχο δρόμο προσθέτει στην ηρεμία, ενώ είναι βολικά κοντά στην τοπική αγορά και τους κύριους οδικούς άξονες.
Το σπίτι διαθέτει αυτόνομη θέρμανση με φυσικό αέριο, κλιματισμό στο σαλόνι και στο ένα υπνοδωμάτιο και δύο θέσεις στάθμευσης. Παρέχεται πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος με δύο αποκλειστικές αποθήκες και το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.
Αυτό το διαμέρισμα είναι έτοιμο για άμεση μετακόμιση, προσφέροντας ένα τέλειο μείγμα άνεσης, ευκολίας και κομψότητας.

Η Κηφισιά είναι ένα από τα πιο διάσημα προάστια της βόρειας Αθήνας, μια ήσυχη, πράσινη όαση, ενώ είναι και ένα εμπορικό κέντρο, μόλις 12 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης. Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η Κηφισιά, η οποία φιλοξενούσε εύπορες Αθηναϊκές οικογένειες στη μεταπολεμική περίοδο, έχει διατηρήσει την παλιά γοητεία και αίγλη της ενώ παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα προάστια. Μια αναζωογονητικά καταπράσινη περιοχή με πολλά πάρκα, μεγάλες δημόσιες πλατείες, μια εξαιρετική υπαίθρια εμπορική περιοχή με καταστήματα, τράπεζες, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, μοντέρνα μπαρ, αθλητικές λέσχες και γυμναστήρια. Είναι κοντά σε διεθνή σχολεία, προσελκύοντας πολλούς ξένους κατοίκους. Η κοσμοπολίτικη φύση της αντανακλάται στα εκλεπτυσμένα σούπερ μάρκετ και τα καταστήματα τροφίμων που αφθονούν στην περιοχή. Προσβασιμότητα: Η Κηφισιά είναι εύκολα προ βάσιμη με τακτικά δρομολόγια τρένων και λεωφορείων προς το κέντρο της Αθήνας. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού. Επενδυτική Δυναμική: Η Κηφισιά ήταν πάντα ελκυστική για τους επενδυτές σε ακίνητα, έτσι οι τιμές των ακινήτων εδώ θα προσφέρουν πάντα μια καλή απόδοση της επένδυσης.
Features
Type
Apartment | Luxury property
Contract
Sale
Floor
2
Building floors
3
Lift
Yes
Surface
133 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 490,000
Price per m²
3,684 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    1982
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Independent, powered by methane
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+15 photos
Additional options

Contact the advertiser