1/21

Single family villa κομμενο, Corfu town, Corfu

CorfuΚΟΜΜΕΝΟ
€ 4,000,000
5+ rooms
440 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: C-5733

Πωλείται στην περιοχή Κομμένο, σε απόσταση μόλις 12χλμ από το κέντρο της πόλης, βίλα 440 μέτρων τοποθετημένη σε λοφίσκο και σε οικόπεδο 3.700 μέτρων.
Το ακίνητο, σημαντικής ιστορικής αξίας, κατασκευάστηκε το 1920 από την Lady Alexandra Metcalfe, κόρη του λόρδου Κάρλτον του Βικέρου της Ινδίας και ανακατασκευάστηκε πλήρως το 2015.
Τότε μετατράπηκε σε μία πολυτελή βίλα 6 υ/δ και 9 μπάνιων προσφέροντας κάθε άνεση και πολυτέλεια και στους πιο απαιτητικούς ιδιοκτήτες ή επισκέπτες.
Ο εξωτερικός χώρος ο οποίος περιβάλλει την πισίνα είναι καλυμμένος στο μεγαλύτερο του με γκαζόν το οποίο χωρίζεται με μικρά πλακόστρωτα μονοπάτια φτιαγμένα από παραδοσιακή πέτρα.
Επίσης διάσπαρτα σε όλη την επιφάνεια του κήπου βρίσκονται καλλωπιστικά φυτά, λουλούδια, οπωροφόρα δένδρα που δημιουργούν μια όαση δροσιάς , ευεξίας και ιδιωτικότητας, παρόλο που η τοπική αγορά βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το ακίνητο.
Ακόμη στον εξωτερικό χώρο, μπορεί κανείς να απολαύσει εκτός της χρήσης της πισίνας και αυτήν του spa, χαμάμ, γυμναστηρίου και jacuzzi. Εξαιρετικά πρακτική σε συνέχεια αυτών η δημιουργία αποδυτηρίων με ντους και τουαλέτα.
Στο πρώτο επίπεδο, αυτό της πισίνας, όπου βρίσκεται και η κύρια είσοδος, αντικρίζει κανείς μετά το Χωλ, έναν ενιαίο χώρο καθιστικού με τζάκι και τραπεζαρίας όπου "λούζονται" κυριολεκτικά από το φώς που μπαίνει από τις μεγάλες τζαμαρίες και επιτρέπουν στην απόλαυση της απίστευτης θέας της θάλασσας και των ακτών από αυτές της Αλβανίας έως το φρούριο της Κέρκυρας.
Σε συνέχεια μία πλήρως εξοπλισμένη και σύγχρονη κουζίνα όπου έχει τοποθετηθεί μηχανισμός όσμωσης και παρέχει πόσιμο νερό.
Στο ίδιο επίπεδο εκτείνονται 3 υ/δ με ατομικό μπάνιο.
Στο επόμενο επίπεδο, βρίσκονται 2 επιπλέον υ/δ με εξίσου ατομικό μπάνιο και στο τρίτο επίπεδο 1 master υ/δ με ιδιωτικό μπάνιο.
Διατίθεται επιπλέον, χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων επισκεπτών, ηχοσύστημα εξωτερικά και εσωτερικά του ακινήτου, wifi και σύστημα ψύξης - θέρμανσης σε κάθε εσωτερικό σημείο.

Τιμή πώλησης 4.000.000€. BBQ, ανακαινισμένο 2015, απόσταση από θάλασσα 100μ., αριθμός θέσεων στάθμευσης, βαμμένο, βεράντα, δάπεδα πλακάκι-ξύλο, Διεύθυνση ΚΟΜΜΕΝΟ, εμβαδόν οικοπέδου 3700, ενεργειακή κλάση Α+, έπιπλα, έτος ανακαίνισης 2015, θέα θάλασσα, κατάσταση ακινήτου έτοιμο για μετακόμιση, κουφώματα αλουμινίου, πισίνα, πλυντήριο, Τ.Κ. 49132, τύπος γκαράζ κλειστό γκαράζ, υλικα εξωτερικου χωρου κήπος, φούρνος, φωτεινό, ψυγείο
Για περισσότερα ακίνητα από την εταιρία μας, επισκεφθείτε μας στο site μας www.corfuestatemanagement.gr ή καλέστε μας στο 26610-21101
Features
Type
Single family villa
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Building floors
3
Lift
No
Surface
440 m²
Rooms
5+
Bedrooms
6
Bathrooms
3+
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • Fireplace
  • Pool
Price information
Price
€ 4,000,000
Price per m²
9,091 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A+

Discover every corner of the property
+18 photos
Additional options

Contact the advertiser