Maisonette excellent condition, first floor, Ano Ekali, Ekali

Ekali
€ 2,400/month
3 rooms
215 m²
1 bathroom
Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/09/2024
Description

reference: W-02WEZ6

Η Engel & Völkers σας προσφέρει την ενοικίαση ενός εξαιρετικού duplex διαμέρισματος 215 τ.μ., συνολικής επιφανειας 280 τ.μ. μαζί με τις βεράντες. Το διαμέρισμα που εκτείνεται σε 2 επίπεδα είναι διαθέσιμο επιπλωμένο ή ημιεπιπλωμένο και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Διαθέτει μαρμάρινο τζάκι και προσφέρει υπέροχη θέα από τις μεγάλες βεράντες του.

Η κατοικία ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική της και περιλαμβάνει λειτουργική κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, ένα δωμάτιο υπηρεσίας, δύο μπάνια και ένα WC. Επιπλέον, διαθέτει δύο θέσεις παρκινγκ και αποθήκη, ενώ υπάρχει ασανσέρ που συνδέει το παρκινγκ με το διαμέρισμα για μέγιστη άνεση.

Αν αναζητάτε ένα πολυτελές και άνετο σπίτι με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και μαγευτική θέα, αυτό το διαμέρισμα είναι η ιδανική επιλογή για εσάς. Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης είναι υπο έκδοση

Η ιστορία του Διόνυσου ανάγεται σε πολλά χρόνια πριν, λόγω του γειτονικού ομώνυμου λατομείου στη σημερινή συνοικία της Ραπεντώσας. Είναι γνωστό πως το Πεντελικό όρος ήταν πλούσιο σε λευκό μάρμαρο. Εκεί έφτανε και ο πρώτος αστικός σιδηρόδρομος ("Θηρίο") με τα βαγόνια του από την Κηφισιά, μέχρι πριν από 50 χρόνια που καταργήθηκε η διαδρομή αυτή. Σήμερα, η περιοχή υπάγεται διοικητικά στην Ανατολική Αττική, ενώ στα όρια της κοινότητας εντάσσεται και η γειτονική συνοικία στα ανατολικά της Εκάλης, Αναγέννηση. Μέσω δε της Λεωφόρου Διονύσου επικοινωνεί, γύρω από το Πεντελικό όρος, με τον ανατολικό και παραθαλάσσιο Δήμο Μαραθώνα.
Ο Διόνυσος είναι περιοχή και βασικός οικισμός της Δημοτική Ενότητας Διονύσου. Συνορεύει με την Δροσιά, την Πεντέλη και την Εκάλη. Είναι ένα καταπράσινο προάστιο, περιτριγυρισμένο από δάση, ιδανικό για όσους αναζητούν αρμονία με τη φύση. Οι μεγάλες, ευρύχωρες βίλες είναι το σπίτι των οικογενειακών επιχειρήσεων και ναυτιλιακών οικογενειών. Οι περισσότεροι κάτοικοι του Διονύσου επωφελούνται από τις πολιτιστικές και αθλητικές εγκαταστάσεις. Τα διεθνή σχολεία είναι εύκολα προσβάσιμα και προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς των μαθητών με λεωφορεία των σχολείων.
Ο Διόνυσος συνδέεται εύκολα με την Δροσιά, την Νέα Ερυθραία και την Κηφισιά, τους πλησιέστερους εμπορικούς κόμβους στην περιοχή, καθώς και με την υπόλοιπη Αθήνα. Η εγγύτητά του με την εθνική οδό διευκολύνει τις γρήγορες αποδράσεις το Σαββατοκύριακο. Το Διεθνές αεροδρόμιο είναι 45 λεπτά με το αυτοκίνητο διαμέσου της Αττικής Οδού.
Features
Type
Maisonette | Luxury property
Contract
Rent
Floor
1
Building floors
2
Lift
Yes
Surface
215 m²
Rooms
3
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, floor heating, powered by gas oil
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Fireplace
  • TV system with satellite dish
  • Window frames in double glass / metal
Expenses
price
€ 2,400/month
deposit
Not indicated
Energy efficiency
  • Year of construction

    2000
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Independent, floor heating, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Additional options

Contact the advertiser