1/6

Office for Rent

MarousiΚύμης, 151 22 Μαρούσι
€ 3,000/month
150 m²

Note

Listing updated on 07/18/2024
Description

reference: EK-7090379

Ενοικιάζεται η δυτική πτέρυγα του 2ου ορόφου νεόδμητου κτιρίου γραφείων στον κόμβο της Αττικής Οδού με τη Λεωφόρο Κύμης. Υπάρχει η δυνατότητα μίσθωσης 1 ως 3 ανεξάρτητων γραφειακών χώρων, καθαρής επιφάνειας περί τα 25-30 m² έκαστος (ανάλογα με τις ανάγκες του υποψήφιου μισθωτή), σε συνδυασμό με χώρο υποδοχής/γραμματείας, χώρο εκτυπωτών, κουζινάκι και WC. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μίσθωσης θέσης στάθμευσης στο Β' υπόγειο του κτιρίου.

Ιδανικός χώρος για γραφεία και εταιρείες δυναμικότητας μέχρι 10 ατόμων.

Το κτίριο γραφείων είναι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αισθητικής με εσωτερικό αίθριο και κήπο. Είναι ενεργειακής κλάσης Β, καθότι διαθέτει καλή θερμομόνωηση, ενεργειακά κουφώματα, σύστημα εξωτερικής σκίασης και φωτοβολταϊκό σύστημα net-metering. Η θέρμανση και η ψύξη των γραφειακών χώρων επιτυγχάνεται μέσω συστήματος κλιματισμού (VRV) υψηλού βαθμού απόδοσης, ενώ υπάρχει και σύστημα μηχανικού αερισμού. Το κτίριο διαθέτει ανελκυστήρα (ασανσέρ), πλήρη υποδομή δικτύων καθώς και συστήματα ασφαλείας (κάμερες CCTV και συναγερμό).

Βρίσκεται σε θέση προβολής επί της Λεωφόρου Κύμης, πλησίον του ΟΑΚΑ, του εμπορικού κέντρου "The Mall Athens" και των σταθμών Νερατζιώτισσας & Ειρήνης.
Features
Contract
Rent
Type
Office
Surface
150 m²
Car parking
1 in garage/box
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
Price information
Price
€ 3,000/month
Price per m²
20 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 100/month
Deposit
Not indicated
Energy efficiency

Energy consumption

B

Discover every corner of the property
+3 photos
Additional options

Contact the advertiser

Private person