Κουζίνα
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
W.C
W.C
Ύπαρξη ανθρώπου
Υπνοδωμάτιο
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος
Μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Μπαλκόνι
Διάδρομος
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο
W.C
Υπνοδωμάτιο
Μπαλκόνι
1/25
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο

Studio Λυσιμάχου 3-5, 546 45, Θεσσαλονίκη, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - MartiouΛυσιμάχου 3-5, 546 45, Θεσσαλονίκη
€ 145,000
2 rooms
50 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/15/2024
Description

reference: AAL2620

Σε μικρη αποσταση απο την παραλια , πολυτελως ανακαινισμενη γκαρσονιερα με ολα τα μάτια στην προσοψη με πολυ αξιολογη οικοδομη !!  Διαθετει ατομικο φυσικο αεριο, θωρακισμενη πορτα, κουφωματα ενεργειακα με 2πλα τζαμια,  δαπεδα απο γρανιτοπλακακι, αιρκοντισιον, κατασκευες με κρυφους φωτισμους, ντουλαπα, ολες τις ηλεκτρικες συσκευες (2πορτο ψυγειο, κουζινα με κεραμικη εστια και φουρνο, πλυντηριο ρουχων ) και φωτιστικα σε ολους τους χωρους .
Διαθέτει ευρύχωρο σαλόνι, άνετο υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντουζιέρα, έπιπλο μπάνιου και καθρέφτη, μεγάλη βεράντα με ανοιχτή θέα. Βρίσκεται κάτω από τη Βασιλίσσης Όλγας, σε κτίριο με άδεια το 1978 αλλά ολοκληρώθηκε στα τέλη του 1980, έχει πολύ προσεγμένη επίπεδη είσοδο χωρίς σκάλες και ασανσέρ 4 ατόμων. Είναι κοντά στη θάλασσα, στάσεις λεωφορείων, καταστήματα, σούπερ μάρκετ, πιάτσα ταξί, με εύκολη πρόσβαση από και προς το κέντρο της πόλης και τα πανεπιστήμια.

Κατάλληλο για φοιτητές, ζευγάρια ή για επένδυση με υψηλή απόδοση ενοικίασης!

Μεσιτικού κωδ. AAL2620
Τηλ επικοινωνίας 6984253899, 6906221950

Συνεχής ενημέρωση τιμών και διαθέσιμων ακινήτων. Εμπειρία στον χώρο της μεσιτείας Αναθέστε μας το ακίνητο σας προς πώληση ή ενοικίαση σε Θεσ/νικη, Χαλκιδική και Κατερίνη. Ψαχνετε να αγοράσετε σπίτι, γη, ξενοδοχείο, επαγγελματικό χώρο, βίλλα ; Επισκεφθείτε την σελίδα μας για περισσότερες προτάσεις ακινήτων https://www.homeforall.gr Εάν επιθυμείτε να ενημερώνεστε άμεσα για τα νέα ακίνητα που προκύπτουν στην αγορά, συμπληρώστε την αίτηση σας στην κατηγορία «Ζήτηση « και μόλις αναλάβουμε ενα νέο ακίνητο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες , θα σας ενημερώνουμε μέσω μέιλ ή τηλεφωνικά σε προτεραιότητα. Κάντε μας like στην σελίδα μας https://www.facebook.com/home4allthessaloniki για να συμβάλλετε στην αναγνωρισιμότητα του γραφείου μας Η Home4all λειτουργεί βάσει της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί μεσιτείας. Kατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η ταυτότητα και το Α.Φ.Μ. σας σύμφωνα με τον Ν 4072/11-4-2012 ΦΕΚ 86Α ώστε να συμπληρωθεί η εντολή υπόδειξης ακινήτου. Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει στοιχείων και πληροφοριών που προσκόμισε ο εντολέας την ημέρα της ανάθεσης του ακινήτου. Το γραφείο δεν φέρει καμία ευθύνη για τις αλλαγές τιμών ή στοιχείων από τους ιδιοκτήτες , οι οποίοι μερικές φορές αλλάζουν τα παραπάνω χωρίς ειδοποίηση. Η ένδειξη στο χάρτη δεν υποδεικνύει την ακριβή θέση του ακινήτου αλλά γενικά την περιοχή στην οποία αυτό βρίσκεται. Κόστος υπόδειξης 0€ για 1-2 ακίνητα και 10€ από 3 ακίνητα και πάνω. Κόστος υπόδειξης ακινήτων εκτός Θεσσαλονίκης (Χαλκιδική ,Κατερίνη κλπ ) 50€ Το ποσό θα αφαιρεθεί από την μεσιτική αμοιβή εφόσον ολοκληρωθεί η πράξη. Στις ενοικιάσεις κατοικιών ή επαγγελματικής στέγης η μεσιτική αμοιβή ανέρχεται σε ένα μηνιαίο μίσθωμα συν 24% ΦΠΑ. Για ακίνητα αξίας έως 50.000ευρω η μεσιτική αμοιβή είναι 1.000€ συν 24% ΦΠΑ.
Μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης Σ.Μ.Α.Σ.Θ.
Μέλος της Ομοσπονδίας Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Ελλάδος Ο.Μ.Α.Σ.Ε.
Μέλος της Ε.Π.Π.Α. ,μέλος της Ευρωπαϊκής CEPI και της Αμερικανικής N.A.R. .
Κάτοχος διεθνούς αναγνωρισμένης πιστοποίησης πραγματογνωμόνων ακινήτων B.P.O.R. Πιστοποιημένος Μεσίτης Ακινήτων – Διαχειριστής Ακίνητης Περιουσίας από την TUV AUSTRIA HELLAS
Features
Type
Studio | Luxury property
Contract
Sale
Floor
1
Lift
Yes
Surface
50 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • External exposure
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 145,000
Price per m²
2,900 €/m²
Detail of costs
Condominium fees
€ 1/month
Energy efficiency

Energy consumption

Δ

Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser