Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας
1/8
Ανελκυστήρας
Ανελκυστήρας

3-room flat new, first floor, Center, Anixi

Anixi
€ 360,000
3 rooms
110 m²
2 bathrooms
Floor 1
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/18/2024
Description

reference: 440654

Τα διαμερίσματα διαθέτουν:
Ενδοδαπέδια θέρμανση: Απολαύστε ζεστό περιβάλλον κατά τη διάρκεια του χειμώνα, με σύγχρονα συστήματα θέρμανσης που εξασφαλίζουν ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας σε όλους τους χώρους.
Κλιματιστικά και αντλία θερμότητας: Για δροσιά το καλοκαίρι και θέρμανση το χειμώνα, τα διαμερίσματα διαθέτουν προηγμένα κλιματιστικά και αντλία θερμότητας, προσφέροντας μέγιστη ενεργειακή απόδοση.
Βεράντες και κήπο: Απολαύστε την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης, με ευρύχωρες βεράντες και καταπράσινους κήπους, ιδανικούς για χαλάρωση και κοινωνικές συναντήσεις.
Ήσυχη γειτονιά: Τα διαμερίσματα βρίσκονται σε μια ήσυχη και ασφαλή περιοχή, προσφέροντας ένα ήρεμο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.
Κοντά σε σχολείο: Η εγγύτητα σε σχολεία καθιστά τα διαμερίσματα ιδανικά για οικογένειες με παιδιά, εξασφαλίζοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στην εκπαίδευση.
Κοντά σε αγορά και μέσα μετακίνησης: Βρίσκονται κοντά σε εμπορικά καταστήματα και σούπερ μάρκετ για όλες τις καθημερινές σας ανάγκες, καθώς και σε στάσεις λεωφορείων και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς για εύκολη μετακίνηση στην πόλη.
Τα διαμερίσματα αυτά αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν συνδυασμό άνεσης, πολυτέλειας και λειτουργικότητας σε μια προνομιακή τοποθεσία.
Πώληση, Διαμέρισμα, Μπάνια: 1, WC: 1, Εμβαδόν: 110 τ.μ., Δωμάτια: 3, Έτος κατασκευής: 2024, Θέα, Βεράντα, Ασανσέρ, Τζάκι, Αποθήκη, Θέση στάθμευσης, Όροφος: 1ος, Γωνιακό, Πρόσοψης, Επιτρέπονται κατοικίδια, Διαμπερές, Θέρμανση: Αυτόνομη θέρμανση, Μέσο θέρμανσης: Ρεύμα, Ενδοδαπέδια θέρμανση, Ενεργειακή κλάση: Β+
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
1
Lift
Yes
Surface
110 m²
Rooms
3
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, floor heating, power supply
Other features
  • External exposure
  • Fireplace
Price information
Price
€ 360,000
Price per m²
3,273 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

B+

Discover every corner of the property
+5 photos
Additional options

Contact the advertiser