1/9

Single-family detached house Χερρόνησος, Σίφνος, Artemonas, Sifnos

SifnosΧερρόνησος, Σίφνος
€ 950,000
5 rooms
200 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony
Furnished

Note

Listing updated on 07/19/2024
Description

reference: 341

Στο γραφικό λιμανάκι της Χερρονήσου στη Σίφνο, πωλείται διώροφο κτήριο 200 τ.μ. σε οικόπεδο 282 τ.μ., με δυνατότητα επιπλέον δόμησης 90 τ.μ., στο οποίο λειτουργεί επιχείρηση ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων. Το ακίνητο βρίσκεται εντός του οικισμού και αποτελείται από 3 μονόχωρα και 2 δίχωρα διαμερίσματα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής του κτηρίου σε μία ή δύο κατοικίες, προσφέροντας ευελιξία στους νέους ιδιοκτήτες.
Το κτήριο κατασκευάστηκε το 2004 και ανακαινίζεται τακτικά, καθιστώντας το πλήρως λειτουργικό και άμεσα κατοικήσιμο. Διατίθεται επιπλωμένο και εξοπλισμένο με τις απαραίτητες ηλεκτρικές συσκευές. Για την ψύξη και θέρμανση, όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ενώ ένα διαμέρισμα του πρώτου ορόφου διαθέτει θέρμανση και με καυστήρα πετρελαίου. Το ζεστό νερό παρέχεται από ηλιακό θερμοσίφωνα.
Ο περιβάλλοντας χώρος του κτηρίου περιλαμβάνει δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης, αυλές και βεράντες με πέργκολες, καθώς και παρτέρια με διάφορα μεσογειακά λουλούδια και φυτά. Διαθέτει εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και έχει δυτικό προσανατολισμό, προσφέροντας όμορφη θέα στη θάλασσα και τους γύρω λόφους.
Η απόσταση από τη θάλασσα είναι μόλις 50 μέτρα, καθιστώντας το ιδανικό για όσους αγαπούν τη θάλασσα και θέλουν να απολαμβάνουν την παραλία καθημερινά. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται εστιατόρια, μίνι μάρκετ και στάση λεωφορείου.
Ιδανικό ακίνητο για επένδυση, είτε για επαγγελματική είτε για οικιστική χρήση.
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Building floors
2
Lift
No
Surface
200 m²
Rooms
5
Bedrooms
5
Bathrooms
3+
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, power supply
Price information
Price
€ 950,000
Price per m²
4,750 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

Ε

Discover every corner of the property
+6 photos
Additional options

Contact the advertiser