1/25

Single-family detached house 392 m², Miladeza, Vari - Varkiza

Vari - Varkiza
€ 1,270,000
5+ rooms
392 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/23/2024
Description

reference: EK-7170685

Πρόκειται για εξαιρετική μονοκατοικία συνολικής επιφάνειας τριακοσίων ενενήντα δύο τετραγωνικών μέτρων, σε οικόπεδο επιφάνειας εννιακοσίων τριάντα τριών μέτρων, που βρίσκεται σε μία από τις πιο ήσυχες περιοχές της Βάρης.
Η μονοκατοικία έχει συνολικά τέσσερα επίπεδα ενώ η πρόσοψη του οικοπέδου έχει υψομετρική διαφορά σε σχέση με το πίσω μέρος, στοιχείο το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των χώρων.
Το επίπεδο υποδοχής αποτελείται από την ημιεφαπτόμενη κουζίνα, χώρο τραπεζαρίας με WC και ένα πολύ μεγάλο σαλόνι με πρόσβαση στον κήπο και τζάκι. Στο βάθος του σαλονιού υπάρχει ένας ημιεφαπτόμενος χώρος γραφείου, με μία ειδική ξύλινη κατασκευή με σκάλα που οδηγεί σε μία μικρή σοφίτα, η οποία αποτελεί εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν δεύτερο γραφείο/βιβλιοθήκη.
Το επίπεδο κάτω από το επίπεδο υποδοχής, είναι διαχωρισμένο σε δύο κομμάτια. Το κομμάτι που βρίσκεται στο πίσω μέρος της μονοκατοικίας, λόγω της υψομετρικής διαφοράς που προαναφέρθηκε έχει ανεξάρτητη ισόγεια είσοδο και είναι διαμορφωμένο σε ένα εξαιρετικό μικρό διαμέρισμα, περίπου εβδομήντα τετραγωνικών μέτρων, το οποίο από μία πολύ μεγάλη σαλονοκουζίνα με παράθυρα στον κήπο, ένα υπνοδωμάτιο και πλήρες μπάνιο. Το κομμάτι που βρίσκεται στην πρόσοψη της μονοκατοικίας, αποτελείται από βοηθητικούς χώρους και δύο επιπλέον δωμάτια με φυσικό φωτισμό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως βοηθητικοί είτε ως επιπλέον υπνοδωμάτια.
Το πρώτο επίπεδο πάνω από το επίπεδο υποδοχής αποτελείται από δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, ένα εκ των οποίων είναι master και ένα επιπλέον μπάνιο.
Το τελευταίο επίπεδο είναι η σοφίτα της μονοκατοικίας, η οποία είναι διαμορφωμένη σε υπνοδωμάτιο. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το ύψος της οροφής του επιπέδου είναι κανονικό και δεν χρειάζεται να περπατάει κανείς σκυφτός.
Η μονοκατοικία βρίσκεται όπως προαναφέρθηκε σε οικόπεδο σχεδόν ενός στρέμματος και είναι χτισμένη σε σημείο που αφήνει πολύ χώρο στην πρόσοψη για δημιουργία πισίνας.
Ένα εξαιρετικό ακίνητο από την Open View Property Management, διαθέσιμο προς πώληση.
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Building floors
4
Lift
No
Surface
392 m²
Rooms
5+
Bedrooms
5
Bathrooms
3+
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
2 in garage/box
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • Attic
  • External exposure
  • Fireplace
  • Window frames in double glass / wood
Price information
Price
€ 1,270,000
Price per m²
3,240 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    2002
  • Heating

    Independent, powered by gas oil
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser