1/7

1-bedroom flat excellent condition, first floor, Center, Agios Ioannis Rentis

Agios Ioannis Rentis
€ 85,000
2 rooms
54 m²
1 bathroom
Floor 1
Lift

Note

Listing updated on 07/23/2024
Description

reference: W-02VC84

Πρόκειται για ένα άνετο διαμέρισμα, με εμβαδόν 54 τ.μ., που διακρίνεται για την πρακτικότητα και την απλότητά του σε μια ήσυχη γειτονιά στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη. Έχει έτος κατασκευής το 1970, όμως η ανακαίνιση που υπέστη το 2018 το μετέτρεψε σε ένα χώρο λειτουργικό και μοντέρνο. Το διαμέρισμα 1ου ορόφου έχει ένα μεγάλο χώρο που λειτουργεί ως σαλόνι, μια εργονομική κουζίνα, ένα φωτεινό υπνοδωμάτιο και ένα σύγχρονο μπάνιο. Όλοι οι χώροι είναι ηλιόλουστοι και ευρύχωροι. Είναι έτοιμο για κατοικία χωρίς να χρειάζονται παρεμβάσεις από το νέο ιδιοκτήτη. Αποτελεί επίσης ιδανική επενδυτική ευκαιρία, καθώς μπορεί άμεσα να διατεθεί προς μίσθωση αποφέροντας σίγουρο εισόδημα και άμεση απόσβεση. Βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή που διαθέτει 2 δημοτικά parking για τους κατοίκους, ενώ είναι δίπλα στην αγορά και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Έχει θέα σε μια κατάφυτη πλατεία και στον ένα δημοτικό χώρο στάθμευσης.
Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης είναι προάστιο του Πειραιά που βρίσκεται βορειοανατολικά από το κέντρο του και νοτιοδυτικά από το κέντρο της Αθήνας. Στην περιοχή εδρεύουν αρκετές εταιρίες που την μετατρέπουν σε ένα δημοφιλές εμπορικό κέντρο της μητροπολιτικής περιοχής της Αττικής.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Κέντρο του προαστίου είναι η μεγάλη πλατεία του Αγίου Ιωάννη Ρέντη όπου σε αυτήν βρίσκεται η ομώνυμη μεγάλη εκκλησία, το δημαρχείο και μία πληθώρα από καφετέριες. Η κυκλική πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου είναι η δεύτερη μεγάλη πλατεία στο κέντρο του Ρέντη όπου σε κοντινή απόσταση από αυτή βρίσκονται οι Ανώτερες Σχολές Εμπορικού Ναυτικού. Στην περιοχή βρίσκεται το Village Park του Ρέντη, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά και ψυχαγωγικά κέντρα σε όλη την Αττική ενώ μπορεί να συναντήσει κανείς και την κεντρική Λαχαναγορά του Ρέντη καθώς και το αμαξοστάσιο προσδίδοντας στην περιοχή μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά που την κάνουν ξεχωριστή. Επιπλέον, ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης διαθέτει πολλές αθλητικές εγκαταστάσεις και σωματεία.
Προσβασιμότητα: Ο Άγιος Ιωάννης Ρέντης συνδέεται με τον σταθμό του προαστιακού σιδηρόδρομου Ρέντης. Επίσης υπάρχουν αρκετές λεωφορειακές γραμμές συγκοινωνίας που έχουν διαδρομές που περνούν κοντά από την περιοχή.
Επενδυτική Δυναμική: Η κοντινή απόσταση του Αγίου Ιωάννη Ρέντη από το το κέντρο του Πειραιά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του κατέχεται από αρκετές εταιρείες που μετατρέπουν την περιοχή σε ένα δημοφιλές εμπορικό κέντρο της μητροπολιτικής περιοχής της Αττικής, έχει ως αποτέλεσμα η περιοχή να προσελκύει ένα καλό αγοραστικό ενδιαφέρον από διάφορες εταιρείες.
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
1
Lift
Yes
Surface
54 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
No
Heating
Central
Other features
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 85,000
Price per m²
1,574 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    1970
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Central
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+4 photos
Additional options

Contact the advertiser