1/8

3-room flat excellent condition, second floor, Martiou, Voulgari - Ntepo - Martiou

Voulgari - Ntepo - Martiou
€ 195,000
4 rooms
111 m²
1 bathroom
Floor 2
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/31/2024
Description

reference: W-02WG0I

Αν αναζητάτε ένα άνετο και φωτεινό διαμέρισμα σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, αυτό το ευρύχωρο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας. Βρίσκεται στην περιζήτητη περιοχή της Μαρτίου, γωνιακό και φωτεινό, στον δεύτερο όροφο μιας καλοσυντηρημένης πολυκατοικίας, δίπλα σε στάση του μετρό. Αποτελείται από τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, ανακαινισμένη σαλοκουζίνα και ανακαινισμένο μπάνιο. Είναι εξοπλισμένο με σύγχρονα συνθετικά κουφώματα με σίτες και θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας. Η θέρμανση είναι αυτόνομη με φυσικό αέριο. Φιλοξενεί άνετα μια μεγάλη οικογένεια, προσφέρεται όμως και σαν επενδυτικό ακίνητο, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα διαχωρισμού για ακόμα υψηλότερη απόδοση.
Ένα διαμέρισμα που αξίζει να δείτε από κοντά, καθώς είναι ένα από τα λίγα αυτής της κατηγορίας στη συγκεκριμένη περιοχή.

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης βρίσκεται υπό έκδοση.

Τοποθεσία: Πρόκειται για μια μεσοαστική, ασφαλή και ήσυχη περιοχή κατειλημμένη κυρίως από κατοικίες και καταστήματα κάθε είδους, εξυπηρετούμενη από πολλές γραμμές λεωφορείων και ευρισκόμενη πολύ κοντά στη γραμμή του Μετρό. Σχολεία, εστιατόρια, πολλά super markets καθώς και διάφορα στέκια καλύπτουν τις ανάγκες των κατοίκων της.
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Η περιοχή καλύπτεται απο 3 κεντρικές αρτηρίες καθώς και άμεση πρόσβαση στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.
Προσβασιμότητα: Η περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10min από την καρδιά της Θεσσαλονίκης εξυπηρετούμενα από πολλές γραμμές λεωφορείων προς όλες τις κατευθύνσεις και από τη γραμμή του Μετρό.
Επενδυτική Δύναμη: Η περιοχή χαρακτηρίζεται από ασφάλεια, ησυχία, εγγύτητα στο κέντρο της πόλης (10 min.) με άμεση πρόσβαση προς τα Πανεπιστήμια, Ι.ΙΕΚ., Δημόσιες Υπηρεσίες, Νοσοκομεία, Σχολεία και από καλή συγκοινωνία.
Features
Type
Apartment
Contract
Sale
Floor
2
Lift
Yes
Surface
111 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • External exposure
  • Security door
  • Window frames in double glass / PVC
Price information
Price
€ 195,000
Price per m²
1,757 €/m²
Energy efficiency
  • Year of construction

    1971
  • Condition

    Excellent / Refurbished
  • Heating

    Independent, powered by methane
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+5 photos
Additional options

Contact the advertiser