1/18

3-room flat fifth floor, Prasinos Lofos, Irakleio

Irakleio
€ 1,100/month
4 rooms
143 m²
2 bathrooms
Floor 5
Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/26/2024
Description

reference: W-02WEN8

Ένα φωτεινό ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα μιας πενταόροφης πολυκατοικίας σε ένα από τα πιο όμορφα σημεία του Νέου Ηρακλείου διατίθεται προς ενοικίαση από την Engel & Voelkers. Αποτελείται από το καθιστικό όπου οι μεγάλες μπαλκονόπορτες επιτρέπουν το φως να μπαίνει στον χώρο άπλετο ενώ από τα μπαλκόνια που υπάρχουν περιμετρικά του διαμερίσματος μπορεί κανείς να απολαύσει την ανεμπόδιστη θέα στη πόλη. Στο βάθος ένα όμορφο τζάκι ζεσταίνει τον χώρο ενώ στην κουζίνα υπάρχει και ένα δεύτερο τζάκι για χαλάρωση στις καθημερινές στιγμές των ενοίκων.
Συνολικά υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια και δύο μπάνια. Επίσης υπάρχει ένα επιπλέον μικρό δωμάτιο με χρήση αποθήκης. Διαθέτει θέρμανση αυτόνομη φυσικού αερίου, ηλιακό θερμοσίφωνα, συναγερμό, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, πάρκινγκ πυλωτής στεγασμένο και θα παραδοθεί βαμμένο.

Το Ηράκλειο Αττικής περιβάλλεται από τους δήμους Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας, Μεταμόρφωσης, Πεύκης και Λυκόβρυσης. Έχει αναπτυχθεί κυρίως ως οικιστική περιοχή γύρω από την περιοχή του σταθμού της γραμμής 1 του μετρό και διαθέτει πολλές πλατείες και όμορφα πάρκα. Προσφέρει πληθώρα επιλογών για οικογένειες, καθώς διαθέτει δημόσια και ιδιωτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και αθλητικά κέντρα. Επιπλέον, διαθέτει σύγχρονα άριστα εξοπλισμένα διαγνωστικά κέντρα. Η δυνατότητα γρήγορης και άμεσης πρόσβασης στους εμπορικούς δρόμους της Ν. Ιωνίας & της Πεύκης, την Αττική οδό & την Εθνική οδό, τα σχολεία, τα καταστήματα και τα νοσοκομεία της περιοχής προσδίδει επιπλέον πλεονέκτημα στην οικιστική ανάπτυξη του Δήμου Ηρακλείου.
Features
Type
Apartment
Contract
Rent
Floor
5
Lift
Yes
Surface
143 m²
Rooms
4
Bedrooms
3
Bathrooms
2
Furnished
No
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent, powered by methane
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 1,100/month
Price per m²
8 €/m²
Detail of costs
Deposit
Not indicated
Energy efficiency
  • Year of construction

    1985
  • Heating

    Independent, powered by methane
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+15 photos
Additional options

Contact the advertiser