1/15

Maisonette Proknis, 9 117 43 Athens, Kinosargous, Neos Kosmos

Neos KosmosProknis, 9 117 43 Athens
€ 1,300/month
5+ rooms
168 m²
3+ bathrooms
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 07/26/2024
Description

reference: EK-7200857

Ν. Κόσμος: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ για 1300 ευρώ το μήνα τριώροφη μεζονέτα 168 τ.μ., μόλις 200 μ. (4 λεπτά με τα πόδια) από τον σταθμό του μετρό Νέος Κόσμος. Αυτή η μοναδική ιδιοκτησία είναι ιδανική για μια οικογένεια που αναζητά άνετη και ιδιωτική διαβίωση, καθώς και για εργασία από το σπίτι.

Διαθέτει 5 υπνοδωμάτια που μπορούν να διαμορφωθούν σε χώρους γραφείων, δωμάτια ομορφιάς, περιοχές επίσκεψης ασθενών κ.λπ. Στον 3ο όροφο, εισερχόμενοι μέσω της πόρτας ασφαλείας, θα βρείτε το ευρύχωρο και φωτεινό σαλόνι-τραπεζαρία. Το μαύρο μάρμαρο δαπέδου, ο φωτισμός ενσωματωμένος στο ταβάνι και οι μαρμάρινες διακοσμητικές λεπτομέρειες στους τοίχους προσθέτουν στην αίσθηση της πολυτέλειας. Δεξιά βρίσκεται η πρώτη από τις τρεις μπροστινές βεράντες, με έκταση 30 τ.μ., ενώ αριστερά είναι το πρώτο από τα τρία μπάνια και στη συνέχεια η κουζίνα. Κάθε όροφος διαθέτει επίσης μια επιπλέον βεράντα προς την ανοιχτή περιοχή. Ανέβαινοντας τις εσωτερικές σκάλες, θα βρείτε τα πρώτα τρία υπνοδωμάτια, το δεύτερο μπάνιο και τη δεύτερη βεράντα των 30 τ.μ. Ο τελευταίος όροφος περιλαμβάνει δύο επιπλέον υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο και μια βεράντα 30 τ.μ. με πρόσβαση στην αποκλειστική ταράτσα.

Η θέρμανση είναι αυτόνομη με πετρέλαιο, υπάρχει επίσης ηλιακός θερμοσίφωνας. Επιτρέπονται σκυλιά και υπάρχει κλιματισμός.
Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μου, παρακαλώ κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο WhatsApp, επειδή δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις αυτή τη στιγμή: http://****.**.
Features
Type
Maisonette
Contract
Rent
Floor
3
Building floors
4
Lift
No
Surface
168 m²
Rooms
5+
Bedrooms
5
Bathrooms
3+
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Independent, powered by gas oil
Other features
  • Security door
Price information
Price
€ 1,300/month
Price per m²
8 €/m²
Detail of costs
Deposit
Not indicated
Energy efficiency

Energy consumption

Ε

Discover every corner of the property
+12 photos
Additional options

Contact the advertiser

Private person