Ασανσέρ
Θέα από μπαλκόνι
Θέα από μπαλκόνι
Λογότυπο
Άποψη χώρου
Υπνοδωμάτιο
Κουζίνα
Κουζίνα
Ασανσέρ
W.C
1/25
Ασανσέρ

Maisonette new, first floor, Ano Ilioupoli, Ilioupoli

Ilioupoli
€ 390,000
3 rooms
133 m²
3 bathrooms
No Lift

Note

Listing updated on 07/29/2024
Description

reference: 8-3079

Κωδικός ακινήτου: 8-3079 - Ηλιούπολη Αγιά Μαρίνα Αγία Μαρίνα ΠΩΛΕΙΤΑΙ νεόδμητη μεζονέτα 2 επιπέδων συνολικής επιφάνειας 133 τ.μ. . Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και WC. Είναι κατασκευασμένη το 2023 με ενεργειακή κλάση Α+ και διαθέτει θέρμανση fan coil, απεριόριστη θέα, κουφώματα αλουμινίου συρόμενα, ξύλινα πατώματα, πόρτα ασφαλείας, εντοιχιζόμενες ντουλάπες, πάρκινγκ, αποθήκη 9 τ.μ., τζάκι, προεγκατάσταση Α/C, τριπλή ενέργεια, θέρμανση ανα επίπεδο, συναγερμό, προεγκατάσταση συναγερμού, σίτες, τριπλά τζάμια, ηλιακό θερμοσίφωνα, boiler, σκαλιά εισόδου, laundry room, δορυφορική κεραία, θυροτηλεόραση, ανοιχτωσιά, εσωτερική σκάλα - Τιμή: 390.000 €
Μοναδική μεζονέτα 133τμ 1ου-2ου 3υδ στην ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Η μεζονέτα ενεργειακής κλάσσης α+, διαθέτει 3υδ, το 1 είναι μάστερ, 2 μπάνια, ηλεκτρικά ρολά, πόρτα ασφαλείας, αλουμίνια, σίτες, ενεργειακό τζάκι, αντλίες θερμότητας, εγκατεστημένο σύναγερμό (τοποθετημένες παγίδες-λείπει το σύστημα),  boiler, κρυφούς φωτισμούς κτλ. 1 θέση στάθμευσης κλειστή 16τμ αποθήκη 9τμ υπογείου. Η φωτεινότητα του και η θέα του είναι μοναδική και άπλετο φυσικό φως το αναδεικνύει καθώς το οικόπεδο είναι τρίφατσο. Δεν διαθέστει κλιμακοστάσιο-ανελκυστήρα και κοινόχρηστους χώρους. Υπάρχει πρόβλεψη για αναβατόριο (κατόπιν επιθυμίας) για τα 10 σκαλιά που οδηγούν στην εισόδο του. Έχει όλα τα χαρακτηριστικά μονοκατοικίας και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την ιδιοτικότητα. Βρίσκεται σε σημείο άμεσης πρόσβασης στην αγορά.
| Οι πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά των ακινήτων έχουν καταχωρηθεί βάσει των πληροφοριών και στοιχείων που προσκόμισε ο εντολέας.
| Το σημείο στο χάρτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική διεύθυνση του ακινήτου.
| Όλα τα ακίνητα που προβάλλουμε μέσω internet είναι διαθέσιμα, καθώς γίνεται συνεχής ενημέρωση και αποσύρονται τα μη διαθέσιμα.
| Κατά την υπόδειξη του ακινήτου είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα ή ο Α.Φ.Μ, σύμφωνα με τον Νόμο Ν.4072/2012 - ΦΕΚ 86/Α/11-4-2012
Features
Type
Maisonette | Luxury property
Contract
Sale
Floor
1
Building floors
2
Lift
No
Surface
133 m²
Rooms
3
Bedrooms
3
Bathrooms
3
Furnished
No
Balcony
No
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Independent
Other features
  • Alarm system
  • External exposure
  • Fireplace
  • Security door
  • TV system with satellite dish
Price information
Price
€ 390,000
Price per m²
2,932 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A+

Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser