Θέα
Εξωτερική
Εξωτερική
Εξωτερική
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Σαλόνι
Κουζίνα
Υπνοδωμάτιο 1
Υπνοδωμάτιο 1
Μπάνιο
Μπάνιο
Σαλόνι
Εσωτερική
Εσωτερική
Υπνοδωμάτιο 2
Υπνοδωμάτιο 2
Υπνοδωμάτιο 2
Υπνοδωμάτιο 2
Εσωτερική
Εξωτερική
Εξωτερική
1/25
Εξωτερική
Εξωτερική

Single-family detached house 67 m², excellent condition, Main town - Chora, Skopelos

Skopelos
€ 170,000
2 rooms
67 m²
1 bathroom
No Lift
Balcony

Note

Listing updated on 08/01/2024
Description

reference: 1745487

Σύμβουλος Ακινήτων Σκλάβου Κέρυ.
Πωλείται κατά αποκλειστικότητα ισόγεια, φωτεινή μονοκατοικία 67 τμ στη χώρα της Σκοπέλου στη θέση Αλώνια Καμάρα. Πρόκειται για κατοικία έτους κατασκευής 1923, ανακαινισμένη το 2024 με καινούρια υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και μόνωση στην σκεπή, δάπεδα και ξύλινα κουφώματα με διπλά τζάμια . Διαθέτει πατάρι 16 τμ ως υπνοδωμάτιο, κουζίνα, μπάνιο, καθιστικό συνολικής επιφάνειας 44 τμ και βεράντα 7 τμ στο πίσω μέρος του ακινήτου. Η κατοικία έχει πρόσβαση από δημοτικό δρόμο. Βρίσκεται μόλις στα 300 μέτρα από την αγορά, τα εστιατόρια, καφετέριες και το λιμάνι της Σκοπέλου. Απέχει από την κοντινότερη παραλία, τον Άγιο Κωνσταντίνο 700 μέτρα και από το αεροδρόμιο της Σκιάθου 37 χλμ. Ο προσανατολισμός του ακινήτου είναι Βορειοανατολικός. Το ακίνητο πωλείται πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο με ηλεκτρικές συσκευές, κλιματισμό και σίτες.
Κατά την είσοδό μας στο ακίνητο συναντάμε στα δεξιά μας το σαλόνι, στο βάθος την κουζίνα και αριστερά μια ξύλινη σκάλα που οδηγεί στο πατάρι και υπνοδωμάτιο. Δίπλα από την σκάλα βρίσκεται ένα ακόμη υπνοδωμάτιο, στη συνέχει το μπάνιο. Στο βάθος βρίσκεται η εξωτερική αυλή έκτασης 7 τ.μ. Η καλή τοποθεσία του ακινήτου το καθιστά μία πολύ καλή επιλογή οικίας ή και επενδυτικής χρήσης καθώς βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο και τις ανέσεις της χώρας της Σκοπέλου και δεν είναι απαραίτητη η χρήση οχήματος.
Η Σκόπελος είναι ένα μαγευτικό νησί των Βορείων Σποράδων. Στις σμαραγδένιες παραλίες της, το καταπράσινο του βουβού συναντά το γαλάζιο της θάλασσας και αυτό κάνει τις παραλίες της τις ωραιότερες της Μεσογείου. Γι’ αυτήν την ξεχωριστή ομορφιά της, την επέλεξαν και για τα γυρίσματα της ταινίας “Mamma Mia”. Είναι προσβάσιμη από τα λιμάνια Βόλου, Θεσσαλονίκης, Αγίου Κωνσταντίνου και Μαντουδίου.
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Building floors
2
Lift
No
Surface
67 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
No
Balcony
Yes
Heating
Independent
Other features
  • Attic
  • External exposure
  • Window frames in double glass / wood
Price information
Price
€ 170,000
Price per m²
2,537 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A

Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser