1/25

Single-family detached house Επ. Οδός 39-Σούρπης-Ορμού Νηών, Σούρπη 37100, Center, Sourpi

SourpiΕπ. Οδός 39-Σούρπης-Ορμού Νηών, Σούρπη 37100
€ 17,500
1 room
35 m²
1 bathroom

Note

Listing updated on 08/27/2024
Description

reference: EK-7339941

Διατίθεται προς πώληση μικρή ισόγεια κατοικία με κεραμοσκεπή στην Σούρπη Αλμυρού συνολικής επιφάνειας 35 τ.μ. σε οικόπεδο 600 τ.μ. Το ακίνητο αποτελείται από δύο κτίσματα α) 25 τ.μ. με ένα υπνοδωμάτιο, καθιστικό και λουτρό και β) 10 τ.μ. με ξεχωριστή κουζίνα συν υπόστεγο περίπου 18 τ.μ. Βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή και έχει μικρή απόσταση από το κέντρο. Ιδανικό ακίνητο για ένα ζευγάρι που θα ήθελε εξοχική ή και μόνιμη κατοικία ή ακόμη και για ανέγερση κατοικίας.

Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον χώρο της κτηματαγοράς επί 41ετίας (21 έτη στο Τορόντο του Καναδά και τα τελευταία 20 έτη στην Ελλάδα). Εκμεταλλευόμενος την πλούσια αυτή εμπειρία, θεωρώ ότι είμαι σε θέση να σας εκπροσωπήσω επαρκώς στην αγοραπωλησία ή μίσθωση και αξιοποίηση της ακίνητης περιουσία σας. Καθ’ όλη την διαδικασία αγοράς ή μίσθωσης ακινήτου, να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε δίπλα σας και σε συνεργασία με διακεκριμένους Μηχανικούς, Τοπογράφους, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Οικονομικούς Συμβούλους, θα σας καθοδηγήσουμε με ασφάλεια στην διεκπεραίωση της εκάστοτε συμβολαιογραφικής πράξης.

Σε περίπτωση που το εύρος των ακινήτων μας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, παρακαλούμε μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, καθώς έχουμε στην διάθεσή μας ακίνητα τα οποία οι ιδιοκτήτες δεν επιθυμούν την προβολή/διαφήμισή τους στο διαδίκτυο για προσωπικούς τους λόγους.
Features
Type
Single-family detached house
Contract
Sale
Floor
Ground floor
Surface
35 m²
Rooms
1
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Garage, car parking
1 in shared parking
Other features
  • External exposure
  • Window frames in glass / wood
Price information
Price
€ 17,500
Price per m²
500 €/m²
Energy efficiency
  • Energy certification

    Waiting for certification
Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser