1/8

Loft Ousakiou, 18, Nea Elvetia, Vironas

VironasOusakiou, 18
€ 60,000
2 rooms
11 m²
1 bathroom
Floor 5
Lift
Balcony
Furnished
Cellar

Note

Listing updated on 08/28/2024
Description

reference: EK-7343879

Πωλείται πλήρως επιπλωμένο studio 5ου ορόφου σε υπό κατασκευή 5όροφη οικοδομή Ενεργειακής Κλάσης Α+ σε προνομιακό γωνιακό οικόπεδο επί της οδού Ουσακίου στη Νέα Ελβετία, στον Βύρωνα, πλησίον σχολείων και μέσων μαζικής μεταφοράς. Οι οικοδομικές εργασίες ξεκίνησαν τον Μάιο του 2024 και η οικοδομή θα παραδοθεί τον Σεπτέμβριο του 2025.
Το διαμπερές studio των 11τμ θα έχει έξυπνη διαρρύθμιση με πολυτελή καναπέ-κρεβάτι τοίχου, λουτρό και μικρό kitcenette ώστε να αξιοποιείται στο έπακρο ο μικρός χώρος. Θα έχει μπαλκόνι 10τμ (αποκλειστική χρήση τμήματος του δώματος) στο οποίο θα κατασκευαστεί barbeque αερίου. Η θέρμανση/ψύξη του studio θα γίνεται με επώνυμη κλιματιστική μονάδα split 12.000btu inverter.
Ισχυρότατη μόνωση με θερμοπρόσοψη σε όλες τις πλευρές του κτιρίου και διπλά ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου με ηλεκτρικά ρολά και σίτες θα ελαχιστοποιούν την ενεργειακή κατανάλωση του studio.
Πλήρως επιπλωμένο studio (πολυτελής καναπές-κρεβάτι τοίχου, kitcenette, A/C, barbeque αερίου στο μπαλκόνι, ηλεκτρική τέντα, πλυντήριο ρούχων σε μεταλλικό ερμάριο στο μπαλκόνι) και άνετη αποθήκη 6,5τμ στο υπόγειο του κτιρίου. Θα γίνει και ηλεκτρική/υδραυλική προεγκατάσταση για μελλοντική τοποθέτηση jacuzzi στο μπαλκόνι.
Εξαιρετικές κοινόχρηστες παροχές στο κτίριο (γυμναστήριο στο ισόγειο, φυτέψεις κα).
Η οικοδομή θα είναι ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής με παράθυρα/μπαλκόνια στις 3 από τις 4 πλευρές, γυάλινα στηθαία στα μπαλκόνια κλπ.
Είναι γωνιακή με τον έναν δρόμο πολύ όμορφο και ήσυχο (δρόμος ήπιας κυκλοφορίας).
Η τιμή ισχύει αποκλειστικά για early booking, δηλαδή αγορά εντός του πρώτου εξαμήνου του 2024 και με τμηματική καταβολή του τιμήματος ανάλογα με την πρόοδο της κατασκευής.
Features
Type
Loft
Contract
Sale
Floor
5
Building floors
5
Lift
Yes
Surface
11 m²
Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Heating
Central
Other features
  • Alarm system
  • Security door
Price information
Price
€ 60,000
Price per m²
5,455 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

A+

Discover every corner of the property
+5 photos
Additional options

Contact the advertiser

Private person