1/25

Single-family detached house 255 m², excellent condition, Likoporia, Evrostini

Evrostini
€ 400,000
5+ rooms
255 m²
3+ bathrooms
Balcony
Furnished
Cellar

Note

Listing updated on 08/22/2024
Description

reference: 2878

Σε υπέροχο σημείο στην Λυκοποριά επί του παραλιακού δρόμου με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, διατίθεται προς πώληση  διώροφη μονοκατοικία συνολικού εμβαδού 254 τ.μ. και κατασκευής 1980.

Η διαρρύθμιση της κατοικίας είναι η ακόλουθη:

• Ισόγειο: πυλωτή που λειτουργεί ως χώρος στάθμευσης (θα μπορούσε όμως να γίνει και ανεξάρτητο διαμέρισμα) με αποθήκη 30 τ.μ. και μπάνιο.

• 1ος Όροφος (112,5 τ.μ.): ευρύχωρο χωλ όπου αριστερά βρίσκεται μία μεγάλη κουζίνα φτιαγμένη από μασίφ ξύλο και έχει έξοδο σε μεγάλη στεγασμένη βεράντα, 1 υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Στη δεξιά πλευρά είναι ένα πολύ ευρύχωρο σαλόνι-τραπεζαρία με τζάκι και με μεγάλο άνοιγμα σε βεράντα με υπέροχη θέα θάλασσα.

• 2ος Όροφος (112,5 τ.μ.): από το χωλ με μασίφ ξύλινη σκάλα οδηγούμαστε στον 2ο όροφο όπου υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια, τα 2 εκ των οποίων είναι master με αποκλειστική χρήση μπάνιου, ένα επιπλέον μπάνιο και μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα θάλασσα μπροστά και αντίστοιχη πίσω με θέα σε βουνό.

Διαθέτει: αυτόνομη θέρμανση (πετρέλαιο) με boiler, τζάκι, 2 a/c, πατώματα από δρυ και μάρμαρο, σκάλα από μασίφ ιρόκο, κουφώματα αλουμινίου με διπλά τζάμια, τέντες, parking πυλωτής χωρητικότητας 3 αυτοκινήτων, και 30 τ.μ. αποθήκη.

Δίνεται πλήρως επιπλωμένη και πλήρως εξοπλισμένη.

Μία πολύ προσεγμένη κατασκευαστικά κατοικία σε περιφραγμένο οικόπεδο 407 τ.μ. με διαμορφωμένο κήπο και με πρόσοψη 12 μέτρων επί του παραλιακού δρόμου.

Χαρακτηριστικό του ακινήτου είναι η υπέροχη θέα στη θάλασσα που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 20 μέτρων και η ευρυχωρία σε κάθε δωμάτιο που δίνει μία πολύ αέρινη αίσθηση.
Features
Type
Single-family detached house | Luxury property
Contract
Sale
Floor
1
Surface
255 m²
Rooms
5+
Bedrooms
5
Bathrooms
3+
Furnished
Yes
Balcony
Yes
Garage, car parking
1 in shared parking
Heating
Central, powered by gas oil
Other features
  • External exposure
  • Fireplace
  • Window frames in double glass / metal
Price information
Price
€ 400,000
Price per m²
1,569 €/m²
Energy efficiency

Energy consumption

Γ

Discover every corner of the property
+22 photos
Additional options

Contact the advertiser

Βασιλική Λαφαζάνη