1/8

Casa unifamiliar Καλαμάτας-Πύλου 24200, Velika, Messini

MessiniΚαλαμάτας-Πύλου 24200
€ 170.000
3 habitaciones
72 m²
1 baño
No Ascensor
Balcón
Trastero

Nota

Anuncio actualizado el 22/08/2024
Descripción

referencia: 400

Στην παραθαλάσσια κοινότητα Βελίκα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, πωλείται πολυτελής μονοκατοικία 72 τ.μ. και δεύτερη ανεξάρτητη κατοικία 30 τ.μ., πλήρως ανακαινισμένη, εντός του ιδίου οικοπέδου έκτασης 750 τ.μ.
Η πρώτη αποτελείται από δύο κρεβατοκάμαρες, εκ των οποίων η βασική έχει μεγάλες εντοιχισμένες ντουλάπες. Κουζίνα με πολυτελή ντουλάπια, μπάνιο και ένας μεγάλος χώρος που βρίσκεται το σαλόνι και η τραπεζαρία. Διαθέτει τζάκι, καλοριφέρ, κλιματισμό, ηλιακό θερμοσίφωνα συνδεδεμένο και με μπόιλερ. Έχει δύο μεγάλες βεράντες με κεραμοσκεπές και θέα στο βουνό και τη θάλασσα (46.50 τ.μ.), καθώς και ένα ακόμη μπαλκόνι με θέα στο λόφο και τη θάλασσα. Τρεις αποθήκες (16.50 τ.μ.), η μία ιδανική για κελάρι, και δύο στεγασμένους χώρους για ξυλεία και αποθήκευση επιπλέον αντικειμένων. Επιπλέον εξωτερική ντουζιέρα και άνετο πάρκινγκ, με ειδική κατασκευή για προστασία των αυτοκινήτων από τον ήλιο. Τα πατώματα είναι από μάρμαρο και πέτρα Καρύστου, η στέγη είναι φτιαγμένη από πλάκα και κεραμίδια για περισσότερη δροσιά και μόνωση, ενώ όλο το οικόπεδο είναι περιφραγμένο με μασίφ κάγκελα.
Η δεύτερη κατοικία διαθέτει δική της ξεχωριστή κουζίνα και μπάνιο και έναν ακόμη ενιαίο χώρο. Στον χώρο υπάρχουν πολλά καλλωπιστικά φυτά (τριανταφυλλιές, γεράνια, carica, γιασεμί, φούλι) και 37 καρποφόρα δέντρα : 5 κλήματα, 4 αχλαδιές, 3 κουμκουάτ, 2 λωτοί, 4 ροδακινιές, 2 συκιές, 1 αμυγδαλιά, 2 λεμονιές, 6 πορτοκαλιές, 2 μανταρινιές, 1 μηλιά, 2 βανίλιες, 1 μουριά, 1 κυδωνιά, 1 ροδιά.
Βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών από το διεθνές αεροδρόμιο της Καλαμάτας, 5 λεπτών από τις κοντινότερες παραλίες της Βελίκας, η μία εκ των οποίων είναι οργανωμένη και διαθέτει beach bar. Επίσης, το σπίτι βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τα παραθαλάσσια χωριά Πεταλίδι, Χράνοι και Κορώνη, 20 χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμάτας και 30 χιλιόμετρα από την Πύλο και τη Γιάλοβα, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο Costa Navarino και η παραλία της Βοϊδοκοιλιάς. Είναι ένα γραφικό χωριό, που διαθέτει μίνι μάρκετ, ταβέρνες, φαρμακείο και δύο φούρνους.
Características
Tipología
Casa unifamiliar
Contrato
Venta
Ascensor
No
Superficie
72 m²
Habitaciones
3
Dormitorios
2
Baños
1
Balcón
Garaje, plazas de aparcamiento
1 en aparcamiento/garaje público
Calefacción
Central
Información del precio
Precio
€ 170.000
Precio del m²
2.361 €/m²
Eficiencia energética

Consumo de energia

A+

Descubre otros ángulos del inmueble
+5 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante