1/6

Terreno urbanizable en Venta

Toroni
€ 130.000
760 m²

Nota

Anuncio actualizado el 04/09/2024
Descripción

referencia: 1-181

Κωδικός ακινήτου: 1-181 - Τορώνη Κουφός ΠΩΛΕΙΤΑΙ οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 760 τ.μ.
Τιμή: 130.000 €
Πωλείται ένα υπέροχο οικόπεδο, με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, σε μια ήσυχη και γραφική γειτονιά. Το οικόπεδο έχει συνολική επιφάνεια 760 τ.μ., προσφέροντας άφθονο χώρο για την κατασκευή του ονειρικού σας σπιτιού. Η τοποθεσία του είναι ιδανική, καθώς συνδυάζει την ηρεμία και την ομορφιά της φύσης με την εύκολη πρόσβαση σε κοντινές παραλίες και τις ανέσεις του χωριού. Ανακαλύψτε την ομορφιά της ζωής στον τόπο αυτό και κάντε το δικό σας, δημιουργώντας το ιδανικό περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα ακίνητο που θα σας προσφέρει έναν ειρηνικό και ευτυχισμένο τρόπο ζωής.

Το γραφείο μας Sithon Real Estate με έδρα τη Συκιά Χαλκιδικής δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ευρύτερων περιοχών όπως Συκιάς, Σάρτης, Καλαμίτσι, Κριαρίτσι, Πόρτο Κουφό, Τορώνης αλλά και ολόκληρης της Σιθωνίας.
Η ομάδα του Sithon Real Estate και των συνεργατών της με νομικές υπηρεσίες, συμβολαιογραφική κάλυψη, συμβουλές προς έκδοση δανείων, πολεοδομικές συμβουλές, τοπογραφικές μελέτες, διαχείριση εκμετάλλευσης ακινήτων, καθιστά το γραφείο μας έτοιμο να διεκπεραιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθε συναλλαγή σας.

Sithon Real Estate
Μεσιτικό Γραφείο: Δέσποινα Δριστάρη
Διεύθυνση: Συκιά Χαλκιδικής
ΤΚ: 63072
Κινητό: 6907859220 whats up/viber
Email : sithon.realestate@gmail.com
Características
Contrato
Venta
Tipología
Terreno urbanizable
Superficie
760 m²
Información del precio
Precio
€ 130.000
Precio del m²
171 €/m²
Descubre otros ángulos del inmueble
+3 fotos
Opciones adicionales

Contactar con el anunciante